Ahoj, vlastním už rok iPhone 6s s 16GB uložištěm a dost jsem s ním bojoval přes celý rok. Už se mi párkrát stalo, že jsem měl plno a videa se mi neukládali na iCloud, ale tzv. byly jen v telefonu a pokud jsem je smazal v telefonu, vždy mi přišla hláška, že nejsou nikde uloženy a smažou se navždy ( nebudou nikde uloženy). S tím jsem teď bojoval asi 3 týdny, ale nechal jsem to tak. Mám v telefonu cca 3100 fotek, ale právě posl. 3 týdny pokud vyjedu nahoru, tak cca 2300 z nich mi nejde načíst v plné kvalitě - fotka mi nejde stáhnout z iCloudu. Dole vpravo se mi vždy objeví vykřičník v bílém kroužku. Pokud bych chtěl tyto fotky " bez kvality" upravit, napíše mi to: Fotografii nelze stáhnout a pod tím, že došlo k neočekávané chybě. Neměl náhodou někdo stejný problém nebo neví někdo co s tím? Díky všem za jakoukoli odpověď. 🙄
Hard reset a overiť, či sú fotky na iCloude, potom sa dá s telefónom robiť čokoľvek, ideálne si kúpiť na iCloude miesto a fungovať s tým.
adbernau píše:
A jak máš velký iCloud?Pouze těch 5GB od začátku a nemám v tom místo. Předpokládáš, že by se situace mohla zlepšit, když si přikoupím 50GB za těch pár korun?
Díkymajdy píše:
Hard reset a overiť, či sú fotky na iCloude, potom sa dá s telefónom robiť čokoľvek, ideálne si kúpiť na iCloude miesto a fungovať s tým.Asi by to mělo být tím, že na icloudu žádné místo z těch 5GB, ovšem pořád mi nejde do hlavy, proč to má vliv na fotky, které na icloudu uložené dávno jsou a měli by se pomocí wifi nebo internetu sami vždy stáhnout do původní velikosti během chvilky.
Zkusím koupit těch 50GB za pár kaček a uvidím, díky za radu.Ahoj, mám ten samý problém a to mám úložiště 50GB, fotky jsou s vykřičníkem a navíc částečně rozmazané, mám IPhone 6s Plus, díky všem za případné rady
Ůplně to jstené, je zajímavé, že na Icloude mám volné místo. V MAcBook Air mi to píše, že mi fotky zabírají v aplikaci 980MB a je jich 4088, ale v mobilu je počet stejný, ale místo které zabírají není 980MB, ale 5,6GB. Zažil to někdo? Ještě dodám, že ještě dva dny zpět mi to v mobilu zabíralo taktéž 980MB a až od včera mi to skočilo na 5,6GB. Děkuji
Dobrý den,
s tímto problémem jsem se taky dlouho potýkala, dokud jsem si nevšimla jedné věci - fotky se nestahují, pokud je mobil v režimu nízké spotřeby. Po vypnutí tohoto režimu se okamžitě iCloud aktualizuje a fotky se načtou v plném rozlišení i kvalitě. Další problém bývá právě s přeplněným úložištěm, ale to jak jsem četla, Váš problém není.
Krásný den,
KristýnaDobrý den, mám také iPhone 6s 16gb s icloudem 50gb..,ale fotky se mi z iCloudu taky nenacitaji do galerie.
Zkoušela jsem i vypnout režim nízké spotřeby a proste furt vykricnik v kroužku u každé fotky.ahoj, poradí mi prosím někdo?
Zkusila jsem si těch 50GB na iCloud koupit, ale nejde to píšou tam "vyskytla se neznámá chyba" a nejde mi to koupit. A nutně to potřebuju,protože těch 5GB už mám plné, hrozně ráda fotím a teď nic nemůžu dělat.....tereza09 píše:
Dobrý den, mám také iPhone 6s 16gb s icloudem 50gb..,ale fotky se mi z iCloudu taky nenacitaji do galerie.
Zkoušela jsem i vypnout režim nízké spotřeby a proste furt vykricnik v kroužku u každé fotky.koukám, že nikdo už neodpovídá, přišel někdo na to, jak to vyřešit?
Co tak se podívat do nastavení, jestli neni sync fotek pouze přes wifi... Takhle to měla známá a wifi vypnutou...
Momentálně v iOS 13 NEsmíte mít zapnutý "Režim malého objemu dat". Je to novinka v iOS 13 (a vyšší verzi). Změnu nastavení provedete následovně: Nastavení / Mobilní data / Volby dat / (vypnout/zapnout) Režim malého objemu dat. Pak se mi vše HNED synchronizovalo a taky se mi HNED uvolnilo asi 2 GB objemu v mobilu. Pokud se na fotce stále zobrazuje výkřičník v kroužku v dolním pravém rohu, klikněte na "Upravit" a fotka se hned stáhne...
Ahoj,
prosim poraďte mi. když dam navysit uloziste na icloud prejdu na platební údaje, vse zadam, tak mi to napise vyskytla se neznámá chyba. Co s tim mam delat ?
Dekuji
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.