Zdravím, mám v plánu koupit si nový iPhone. Má někdo tušení, kolik by tak mohlo stát např. 6s po vydání nových iPhonů ?
Myslím že sedmička klesne na ceně o 10-20 % za chvilku, ale starší modely tak do 10 % dolů. Mého iPhonu 5 se to nejspíše ani nedotkne, leda skrze iOS 11 které tam nepůjde nainstalovat.
Řeším naprosto to samé 🙂 . Mám iphone 5s a chystám přechod na větší iphone a vyhlídl jsem si 6s aspon 32GB a výš.
Asi ale vemu nějaký lehce použitý z druhé ruky , říkal jsem si cenu tak kolem 10 000kč to se teď dají sehnat ale většinou jen 16GB verze nebo hodně používané modely . Koncem listopadu mám narozky tak bych si udělal radost , myslíte že 6sko už k těm 10 000 tou dobou spadne ?@Tomigan, nemyslím si, že by v listopadu padla cena 6s na 10tis (nový přístroj). Vem si, že 6ka z roku 2014 se teď právě za těch 10 prodává.
S novým za 10 000 nepočítám , psal sem že bych vzal nějaký lehce používaný , ty se teď pohybujou kolem 12-13 000 co jsem tak koukal po aukru.
tak cena ip 6s klesla na 13490 a ip7 na 16490 varianta 32 GB, to je hodně dobrá cena
Ceny aj tých nových iPhonov, aj starších si môžete pozrieť kliknutím na tento odkaz. https://igotoffer.com/blog/apple-special-event-keynote/
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.