Pojďme se pobavit o tom, co chceme o iPhone 8 a co podle vás Apple skutečně v této novince přinese
Já bych si přál, aby měl Touch ID 😀
Měl jsem možnost vyzkoušet čtečku duhovky od Samsungu, a není to prostě příjemný..
Ale podle úniků a všeho co jsem četl, tak se TouchID nejspíše nedočkáme 🙁aka je podla vas šanca ze sa naozaj bude volat iPhone 8 ? ja očakavam iPhone 7s, 7s Plus a niečo ako iPhone Edition
Já si myslím že se bude jmenovat pouze iPhone u prodejců bude možná doplněn názvem (2017) . Co očekávám ? O poznání lepší výdrž baterie na jedno nabití. (jestli jsem zvyklej ho nabíjet v neděli večer v 8 a pak až v uterý večer v 8 a jestli se baterie v nastávajícím modelu posune že ho budu dávat na nabíječku místo v 8 hodin až v 9 tak to není pro mě o poznání lepší výdrž). Dále očekávám kvalitnější bezdrátové nabíjení než to o kterém se spekuluje . Moc tomu nevěřím že by Apple přišel s něčím co funguje už u konkurentů pár let . Takže čekám něco s čím nám vytřou zrak. Dále čekám že se zlepší kvalita a hlasitost reproduktorů. Přál bych si čtečku otisku prstů v power buttonu . Co si dovoluji odhadnout že letošní balení iPhonu nebude obsahovat Earpods a nahradí je nějaká nabíjecí podložka nebo něco spojeného s bezdrátovým nabíjením a nebo je také možnost že se budou v balení vyskytovat Airpods. Nicméně čas se krátí a představení se blíží tak uvidíme 🙂
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.