Zdravím,jako to nový vlatstník prvního iphonu jsem narazil na jedne stupidni veci.Mohl by mi někdo poradit? Koupil jsem Iphone a odjel na dovolenou,kde jsem udelal hromadu fotek.Vytvoril Ruzna alba a počítal jsem stim,ze az prijedu domu,strcim kabel a pretahnu po složkach krasně své albumy fotek.Dám na flešku a fotky budu moc dál ukazovat např v TV.Mám Iphone 7 , koupený a založený Icloud,kdy se mi vše hned odesíla na Icloud.Bohužel,jsem 5 hodin strávil u PC a stejně jsem na to nepřišel.Zlatý Androind v tomto.Můžete mi někdo prosím poradit jak nejrychleji a nejjednodušeji stáhnu mé fotky do PC? Abych to mel rozdele po FotoALBECH ,ktere jsem si vytvoril a rozstridil ? Z webove stránky Icloud nejde oznacit celé album a stahnou,což NECHÁPU .V itunes ,po pripojeni na PC ,mi to žádné fotky nenajde.Děkuji za odpověd
Je nutné ich mať offline?
iCloud webové stránky slúžia na ich prehliadanie, pokiaľ nevlastníte Mac (v Macu sú tie fotky automaticky rovnako ako v iPhone skôr než žmurknete). Možno ešte tak iCloud pre Windows by mohol pomôcť. iPhone je prémiové zariadenie a treba si zvyknúť a najmä odvyknúť od používania rôznych "zastaralých" a manuálnych techník.
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.