Zavřít reklamu
  • Fotky/Alba/přenos #1556

Zdravím,jako to nový vlatstník prvního iphonu jsem narazil na jedne stupidni veci.Mohl by mi někdo poradit? Koupil jsem Iphone a odjel na dovolenou,kde jsem udelal hromadu fotek.Vytvoril Ruzna alba a počítal jsem stim,ze az prijedu domu,strcim kabel a pretahnu po složkach krasně své albumy fotek.Dám na flešku a fotky budu moc dál ukazovat např v TV.Mám Iphone 7 , koupený a založený Icloud,kdy se mi vše hned odesíla na Icloud.Bohužel,jsem 5 hodin strávil u PC a stejně jsem na to nepřišel.Zlatý Androind v tomto.Můžete mi někdo prosím poradit jak nejrychleji a nejjednodušeji stáhnu mé fotky do PC? Abych to mel rozdele po FotoALBECH ,ktere jsem si vytvoril a rozstridil ? Z webove stránky Icloud nejde oznacit celé album a stahnou,což NECHÁPU .V itunes ,po pripojeni na PC ,mi to žádné fotky nenajde.Děkuji za odpověd

Fotky/Alba/přenos #8098

Je nutné ich mať offline?

iCloud webové stránky slúžia na ich prehliadanie, pokiaľ nevlastníte Mac (v Macu sú tie fotky automaticky rovnako ako v iPhone skôr než žmurknete). Možno ešte tak iCloud pre Windows by mohol pomôcť. iPhone je prémiové zariadenie a treba si zvyknúť a najmä odvyknúť od používania rôznych "zastaralých" a manuálnych techník.

• Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.
.