Zavřít reklamu
  • Výchozí upozornění kalendář #1543

Ahoj, poradí mi prosím někdo? Zjistila jsem, ze i když mám v nastavení kalendáře nastaveny všechny výchozí upozornění na "žádné", tak při zadání události do kalendáře a do pole "upozornění" vubec nevstoupím (z náhledu vidím ze je tam "žádné"), událost uložím. Pak když vstoupím znovu do události, tam na mě "sviti" upozornění 30 min. Když to opravím na žádné upozornění, tak uz to zůstane správně. Ví někdo kde by mohl být problém? Pak mám ještě jeden problém... Když si otevřu prohlížeč Opera mini a chci psát buď do řádku URL nebo např. do políčka hledání, kamkoli, kde je potřeba klávesnice, tak ta se mi otevře a po cca 2-3 vteřinách se sama zavře. Tento problém mě popravdě netíží tak jako ten předchozí. Kdyžtak bych operu smazala, protoze to dělá jen ta opera. Ale dřív to nedělala. Díky za rady

Výchozí upozornění kalendář #8078

Pokud správně předpokládám - kalendář máš na google. Tak tam je potřeba nastavit upozornění na žádné (resp. všechna upozornění v nastavení kalendáře smazat) v nastavení google kalendáře (na webu), standardně je to tuším zrovna těch 30 minut. Když nastavím na iPhone v kalendáři na "žádné" jako default v preferencích, tak s tím upozorněním na Google se při ukládání nic neděje (prostě požadavek na změnu záznamu u upozornění se nepřenese) a tak google použije to svoje standardní nastavení. Když to v telefonu změním, tak se to pak uloží a změní i v google kalendáři - pro tu konkrétní položku.

Výchozí upozornění kalendář #8079

Díky za radu, bylo to přesně ono, i když nechápu, jak je možné, že předtím mi to nedělalo, měla jsem na googlu v kalendáři nastaveno žádné upozornění na události a nejsem si vědoma, že bych to v nastavení měnila. To je jedno, každopádně, díky 🙂

• Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.
.