Chcel by som si kúpiť iPhone 6s Plus, zaujímalo by ma či sa oplatí v roku 2017 ho kupovať. Láka ma hlavne veľký displej a výkonnosť nasledujúce max 3 roky.
Zdravím,
oplatí i neoplatí. To je relativní. Z čeho bys chtěl upgradovat?
dále bych si položit otázku: "Opravdu chci tak velký telefon na 3 roky?"
Ono, první dojem může být pozitní a nadšení z velkého displeje, nadšení možná odstoupí a pak člověk přežívá s obrovským telefonem, který pomalu nejde dát o kapsy. Pokud ano, tak s obtížemi a nepohodlím.Tohle je můj subjetivní názor, ty máš třeba jiný.
Výhody Pluska znáš, pokud ne, na internetu najdeš.
Ohledně generace:
IMHO bych šel už do 7 (popřípadě PLUS). Jaký je cenový rozdíl z hlavy nevím, ale myslím, že to nebude moc navíc. Vše ale zálěží na tvých financích. Změn je více, než se zdá.
Ja som si tiež nedávnko (2 týždne) kupoval 6S a nevidím v tom žiadny problém. Vždy budú novinky ktoré napredújú, a zaleží na tom, ako súrne nový telefón potrebuješ. Ja by som si asi kúpil 6S. Oproti 7, skoro nič iné. Iný Home Button, a možno že je rýchlejší, ale neozaj len o nerozpoznanie, ktoré ťa podľa mňa nijak nebude omedzovať. Ja by som do toho šiel. 🙂
Mal som iPhone 7 ktorému odišla doska po páde. Predal som ho a financie mi dovoľujú kúpiť iPhone 6s Plus (5,5" som ešte nemal).
Ale pred iP7 som mal iP6s a ten mi vyhovoval. Ani sám neviem prečo som prešiel na iP7. Veľa zmien nemal, okrem 7 Plus ktorý má duálny foťák a ďalšie veci navrch oproti 6s Plus.Já plusko mám, přešel jsem nedávno z 6s a jsem spokojenej, velikost a rychlost je super. 7 plus bych bral jenom kvuli fotoaparátu jinak myslím, že nemá uplně smysl.
Je to můj první Apple. Nedávno jsem ho pořídil a jsem spokojen. Velký display mi vyhovuje kvůli čtení. Jsem už starší :-). Ovládání není velký problém, dá se to.
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.