Z plochy mobilu mi zmizela ikona App Store iTunes . Nemohu stahovat programy, ani aktualizovat aplikace. jak ji opět zobrazím.
Samé od seba ikony nemôžu zmiznúť.
Zrejme ich máš len niekde nejakým nedopatrením presunuté/schované v priečinku. Treba ich manuálne nájsť a dať na svoje miesto.
Prípadne ak ich potrebuješ len spustiť, môžeš cez Spotlight, čím sa zároveň presvedčíš že v telefóne sú (minimálne App Store — ten nejde odstrániť).Tipuju ze si nekdo hral s funkcema o kterych nevi k cemu jsou a zapnul "omezeni". Je to v nastaveni - obecne.
ditka75 píše:
Tipuju ze si nekdo hral s funkcema o kterych nevi k cemu jsou a zapnul "omezeni". Je to v nastaveni - obecne.Hezký den,
mohla bych poprosit o bližší "polohu" 😉
Kde v Obecných to najdu? Stalo se mi to samé...
Nemůžu najít Ikonu App Store. Chtěla jsem zabránit, aby se mi automaticky stahovaly apky, které nainstaluju do Iphonu, zároveň do IPadu.
Poradíte mi, jak to správně nastavit ?Předem moc díky.
Otazka je spis jaky mate iOS . 11 > Nastaveni > obecne > omezeni . 12 > Nastaveni > cas u obrazovky > omezeni obsahu a soukromi
Dobrý den na iPhone 5SE ios 14.3 zmizela aplikace app strore v nastavení ji vidím, ale nevím jak ji dát na plochu. Děkuji
Nemohla jsem si stáhnout Instagram protože mi zmizel App Store
Ikonu lze smazat / zakázat i když v čas u obrazovky - omezení obsahu a soukromý - instalace a nákupy - app store dáte zakázat. Tak zmizne i plochy i z knihovny aplikací.
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.