Dobrý den, koupila jsem si repasovany telefon iphone 5 a chci se zeptat, ohledně lighting kabelu, který u toho mám mi píše vždy, že mám zkontrolovat že není originální... ale mám ještě doma ipad2 (origo od istyle) a k němu taky ten lighting kabel, můžu používat k iphonu ten? není tam nějaké jiné napětí? nebo přepětí?(prostě víte co myslím... jestli jsou kabely na ipad2 mini a iphone totožné?) to by byla první otázka a druhá jak můžu zjistit stav baterky na iphonu? kolíkrat byla již nabíjená, jestli je opravu nová, nebo už třeba několik let používána? Děkuji za odpovědi ě přeji pěkný den Danča
Dobrý den, mohl by mi někdo odpovědět i na druhou část otázky? jak zjistím, stav baterie? kolikrat byla například už nabíjená, její kapacita atd... je to možné? děkuji a přeji pěkný den.
Ahoj, v appstoru najdeš plno takových aplikací. Například Battery Life. Máš tam počet cyklů, kapacitu baterie, tepltou a voltáž.
https://itunes.apple.com/us/app/battery-life-check-internal/id1080930585?mt=8
Díky moc SanduQi, nevíš náhodou jestli mužu přenést sms zprávy z androidu na Iphone? (myslím tím historii - potřebovala bych si něco ponechat) jestli to jde - vím že data obrázky atd. jdou ale nikde jsem nenašla sms zpravy
Na přímou synchronizaci to nevidím, protože se tam nedá jak dostat. Každopádně pokud potřebuješ zálohovat staré sms, tak to jde například přes txtarchive. Je jich spousta, ale převedou ti to buď do texťáku, nebo pdf.
EDIT: Nepravdivé.
Přenos dat (včetně historie zpráv) z Androidu na iOS jde bezproblémově s oficiální aplikací od Applu. Více zde: https://support.apple.com/cs-cz/HT201196
jen nevím jestli nahraju na mobil Android verze 4.0 nebo novější - mám tam 2.2.1 a už se to tak kouše, že vyšší verze nevím nevím, na iphonu mám ios 8. a trochu se bojím, že 9 bude taky pomalejší než s 8.4
Jde to i jinak?
Mám doma i iPhone 5 s 9.3, jede naprosto v pořádku. Něco je rychlejší oproti 8.4 a něco zase pomalejší. Nejsou tu tak velké rozdíly jako u androidu.
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.