Zavřít reklamu
  • IPhone 6s – KO baterie #1439

Dobrý den , chci se jen zeptat Mám IPhone 6s půl roku stary .... Přímo z apple prodejny .. V poslední době mi blbne baterie na mobilu 😯 Mam 60% dam ho na stůl a nic sním asi 3 hodiny nedělám , je vyplá Wi-Fi .. A po 3 hodinách ma 45% 💡 Nebo jsem na mobilu .. A 20 minut se mi baterie nevybiji.. A poté se mi vybije třeba 5% .. Z ničeho nic 😥 Zapnu snapchat mám 45% a třeba vyfotim 1 fotku a najednou mám 40 % Není to teplem ?! Co s tím ???

IPhone 6s – KO baterie #7914

Nedávno som si iPhone 6S kúpil aj ja. Oproti 5S je to nesmierny úbytok percent batérie. Zase o takom spotrebovávaní hovoriť nemôžem, pretože telefón sa mi nevybíja až tak ako hovoríš ty. Skús si znížiť predovšetkým jas, ten žere asi najviac batériu. Ja keď mám menej percent, zapínam si aj režim slabej batérie. A pokiaľ nie, skús ísť do predajne kde si si ten telefón kúpil a povedať im, pretože pokiaľ viem tak na telefónoch býva dvojročná záruka, takže by ti mali dať nový kus, alebo výmena batérie, ktorá tiež nie je nejak veľmi namáhavá. Pokiaľ sa v tom nevyznáš, skús poprosiť niekoho kto vie ten telefón otvoriť, a v poriadku tú batériu vymeniť.

Je pravda že telefón musím minimálne 2-krát ja cez deň nabiť, pretože väčšinou som z domu preč, čiže zakaždým keď prídem tak dám telefón na nabíjačku, kým sa nenabije na 100%. Skús tiež povypínať aplikácie na pozadí, ktoré ti môžu žrať baterku. Znížiť ten jas, ako som už napísal. Ak nezaberie ani to, skús to dať zreklamovať.

• Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.
.