Zdravím, Chtěl bych se Vás zeptat na názor na telefon z eBay http://www.ebay.com/itm/Apple-iPhone-7-32GB-128GB-256GB-Jet-Black-Black-Silber-Gold-Rosegold-/142133938195?var=&hash=item2117d7c813:m:mlHaQoFavTXlyn3gBd_WLow Apple iPhone 7, ve verze black, 32 GB vychází na 15,910 CZK, poštovné 179 CZK = telefon mě tedy vyjde na 16 089 Kč DPH a clo se neřeší, neboť je telefon posílán ze země EU (Německo) Jedná se určitě o nový, nerozbalený telefon, na který určitě pojede záruka 1 rok na IMEI, se kterou by neměl být problém v autorizovaném servisu, neboť např. český servis opravuje telefony v rámci záruky zakoupeny z jiné země. Když je telefon originálně zabalený a neaktivovaný, určitě se nemusím obávat nějakého čínského repasu či jakékoli manipulaci s iPhonem Prodejce patří mezi špičky, negativní recenze má 2, kladné 4 854, za den prodá opravdu dost telefonů. Telefon mi přijde brzy, když se objedná dnes, tak v pátek. Nějaká čeština, to se snad ani řešit nemusí, ta už je v základu iOS, to samé aktualizace, s ničím by problém být neměl a dávat v této době 21K za ten samý iPhone je kravina, když za 2 měsíce je tu nový. Co myslíte, je to dobrá volba kupovat telefon odsud? Je něco, co jsem napsal špatně, pokud ano prosím o opravu :thumbup: Moc děkuji za rady.
Telefóny z číny (Aliexpres,Ebay a pod.) sú repasované. Čiže to nový kus nie je, jedná sa o jeho "opravenú" verziu. Čo znamená že v telefóne odišla nejaká súčiastka, a v telefóne je nahradená novou. Neodporúčal by som, keďže nový z iPhone napríklad z iStores stojí 589.00 €.
iPhone 6SJeden nemenovaný YouTuber (Video 8:34) si takýto iPhone kúpil, a nefungovalo touchID. Takže ja by som to určite neodporúčal.
Ta cena mi nepřijde nějak extra za to riziko s tím spojené. V mobil provás jsem před měsícem kupoval zlatou verzi 32Gb za 16990Kč. Jedná se o českou distribuci se vším všudy.
Těd ho tam navíc mají v akci za 16160Kč. Nechápu jediný důvod nakupovat z ciziny za stejnou cenu a jen s roční zárukou.
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.