Dobrý den, právě se chystám koupit svůj první iphone a rozhoduji se mezi verzemi SE a 6s. Přecházím z android a 5ti palcového displeje, tak mám trochu strach, že bych si na malé SE nezvykl a bohužel u 6s mám zase strach aby se mnou vydržela celý den baterie. Telefon používám převážně na psaní sms a na messengeru, facebook, instagram, sem tam prohlížeč, pár videíí na youtube a pár telefonátů, hry opravdu jen občasně. Dotaz na základě kterých bych se asi teda rozhodoval jsou dva a to jestli je iphone 6s s činnostmi na které bych ho využil vydržet celý den bez problémů a jestli je zde někdo kdo přecházel na Iphone SE z podobně většího telefonu a jestli byl velký problém zvyknout si na menší displej. Děkuji.
Zdravím.
Osobne si myslím že keby si kúpiš iPhone SE, oľutuješ to. Pretože som toho názoru, že ten telefón je proste maličký, 6S má 3D Touch, a je podľa mňa o dosť lepší než to SE. A vyzerá rovnako ako 5S. Takže radšej za mňa 6S. 🙂
Pokud telefon neslouží primárně k telefonování, pak je logicky lepší větší displej. Já třeba na SE nenapíšu nic bez překlepů. 6s/7 je už dostačující a Plus už jsou úplně TOP. Nejlepší je si to vyzkoušet a podle toho se rozhodnout.
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.