Zdravim. Chcel by som sa opytat ohladom baterie na iphone 7 plus... mam ho asi tyzden a bateria mi vydrzi neuveritelne kratko... vybija sa aj pocas toho ked je mobil polozeny na stole a nic s nim absolutne nerobim.. napriklad dnes som od rana od 8 do vecera do 6 s mobilom robil maximalne 10 minut a baterku som mal o 6 vecer 51% ..... a ked s nim robim - chat, facebook, instagram a ostatne blbosti tak mi bije do oci az ako tie % padaju... kazde 2 minuty 1% ide dole... robil som zalohu spravil som restore ale ako pozeram na tie % tak stale padaju.... myslite ze je to na reklamacku ? alebo skusit este nieco ine ? pred tym som mal iphone 6 ktory som mal 3 roky a vydrzal mi OVELA dlhsie... 900 eur za telefon a prvy tyzden riesit vydrz ? potlesk apple. Dakujem ....
Zdravím,
Pokud máte iOS 10.3.2 tak je tam velký bug s výdrží. V budoucí verzi by měl být tento bug opraven.
S pozdravem
AdamČau
také mám stejný problém mám iphone SE a ty procenta letí dolů strašně rychle při používání.
Dominik
Neviem ci to pomohlo no skusil som aj to lebo nepomahalo uz vobec nic...
Dal som tam ios11 .. ja viem ze je to len Beta ale ta vydrz je presne taka ista ako na ios 10.3.2 ...
V tom pripade bych sel asi opravdu co nejdriv na reklamacku. 🙄
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.