Ahojte, mám problém s přípomínkami, když si nastavím připomenout na místě, tak mi žádné upozornění app nehlásí, přitom polohové služby u připomínek jsou zapnuté, stejně jako systémové služby a v nich polohová upozornění. Oznámení mám nastavená na Odznaky, zvuky, upozornění. Nevíte, v čem může být chyba? Děkuji! empx
Mám stejný problém od prvního použití připomínek, tak to nepoužívám. kdyby někdo věděl co s tím at dá vědět, diky
Ahoj, už jsem to tu někde četl. Funguje to bez problému. Myslím, že se tam musí zaškrtnout nějaká blbost..podívám se a dám vědět.připomenutí na místě..místo..když dorazím na místo nebo když místo opustím..nastavit oblast--zpět..priorita - !..a funguje mi to..ještě to nastavení v daný den..taky bomba..
no mě to funguje úplně bez problému. Nastavím vše tak jak mám a co mi to nabízí, povolené polohové místa pro připomínky a frčí to.
emp3ror píše:
Ahojte,mám problém s přípomínkami, když si nastavím připomenout na místě, tak mi žádné upozornění app nehlásí, přitom polohové služby u připomínek jsou zapnuté, stejně jako systémové služby a v nich polohová upozornění. Oznámení mám nastavená na Odznaky, zvuky, upozornění.
Nevíte, v čem může být chyba?
Děkuji!
empx
Již funguje, měl jsem vypnuté aktualizace aplikací na pozadí, takže stačí zapnout!
V nastavení "aktualizace aplikací na pozadí" bohužel nevidím app připomínky..
Řešil jsem ten samý problém a je potřeba mít zapnutou wi-fi. Není nutné být k nějaké konkrétní síti připojen, jen mít wi-fi zapnutou. Nějak podivně totiž wi-fi souvisí s lokačními službami - iOS přeci při spuštění navigace bez wi-fi trochu otravuje dialogem na její zapnutí kvůli zpřesnění polohy.
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.