Dobrý deň, posledné dni sa stretávam s problémom iPhone 5s. Po takmer troch rokoch používania mi mobil slúžil rýchlo a spoľahlivo a nemala som s nim žiadne problémy. Zo dňa na deň sa však začal samovoľne reštartovať (cca 4x za deň) a nasledujúci deň samovoľne vypínať. Na ďalší deň fungoval (bezproblémovo) iba v zásuvke, keď som ho z nej vytiahla, automaticky sa do minúty vypol. Na noc som ho nechala v zásuvke a nechala inštalovať nový ios, s myšlienkou, že by to mohlo vyriešiť môj problém. Zobudila som sa (respektíve ani nezobudila, pretože neišiel ani budík 🙄 ) na mobil s bielou obrazovkou a čiernym jabĺčkom. Nereagoval, nič nefungovalo. Odvtedy ostal čierny. 😥 Zobrala som ho do servisu, myslela som si, že bude problém s batériou. Ponúkli mi diagnostiku. Zistili, že problém nie je v batérii ale je to podľa nich nejaká chyba SW. Pýtajú si moje povolenie na reset s tým, že stratím všetky dáta so slovami, že je vlastne jedno, či im to dovolím opraviť alebo nie - dáta sa už vraj určite zachrániť nedajú a že mobil nereaguje. 😥 Ozaj neexistuje žiadny spôsob, ako sa z iPhone dajú dáta zachrániť? iCloud som nikdy nepoužívala. Priebežne som si ich zálohovala na externý disk, naposledy mesiac dozadu, ale aj tak to človeka naozaj zamrzí... Ďakujem za rady.
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.