Zdravím všechny, chtěl bych se zeptat, jestli má někdo podobné zkušenosti. Asi před měsícem se mi můj iPhone SE začal při používání (např. Sledování videa na YT či psaní na messengeru) přehřívat a procenta jdou strašně rychle dolu, mobil vydrží sotva dvě nebo tři hodiny nabitý. Toto se děje jenom, když mobil používám. Zkoušel jsem výměnu baterie a změna žádná. Jenom když na mobilu nic nedělám, mobil má pořad stejný počet %. Předem díky za odpověď, popřípadě s řešením,co by mohlo pomoci, aby toto přestalo.
Zkusila bych obnovení do továrního nastavení a pokud to nepomůže, tak servis.
Zdravím 🙂 Zkušenost mám podobnou, stačí deset minut hrát nebo jen po cestě poslouchat písničky a procenta ubývají někdy i po desítkách a telefon začíná nepříjemně hřát v ruce😕Osobně si myslím , ze je to chyba v aktualizaci 10.3.2, ale nejsem žádný odborník 😃 Doufám , ze s příchodem nového softwaru by se to mohlo stabilizovat
Sandra píše:
Zkusila bych obnovení do továrního nastavení a pokud to nepomůže, tak servis.Dobře, zkusím to, děkuji, dám pak vědět 🙂
adamK píše:
Zdravím 🙂 Zkušenost mám podobnou, stačí deset minut hrát nebo jen po cestě poslouchat písničky a procenta ubývají někdy i po desítkách a telefon začíná nepříjemně hřát v ruce😕Osobně si myslím , ze je to chyba v aktualizaci 10.3.2, ale nejsem žádný odborník 😃 Doufám , ze s příchodem nového softwaru by se to mohlo stabilizovatZkoušel jsem downgrade na 10.3.1 a i betu 10.3.3 a dokonce i nový ios 11 a pořád stejný:/
Zdravím,
mám IPhone SE 16gb, přehřívá se když hraji náročnější hru na grafiku. Baterie se vybiji velmi rychle. Jinak se tváří o.k. Proto nechám mobil doklepat a pořídím si opět android.Dobry den taky mám takovou zkušenost pořídil sem si asi před rokem a pul Iphone SE 64gb a po roce se začal rychle vybíjet i přesto že sem ho měl v spánkovém režimu takže přes noc se mi vybil z 100% na 60% což je dost a i když ho požívám tak se vybíjí úplně stejně jak v spánkovém modu. Zkoušel sem ho uvést do továrního režimu a nic a i ios 10.3.1 i betu 10.3.3 i ten nový a furt stejný. tak nevim jestli to muže byt baterii?
Dobry den taky mám takovou zkušenost pořídil sem si asi před rokem a pul Iphone SE 64gb a po roce se začal rychle vybíjet i přesto že sem ho měl v spánkovém režimu takže přes noc se mi vybil z 100% na 60% což je dost a i když ho požívám tak se vybíjí úplně stejně jak v spánkovém modu. Zkoušel sem ho uvést do továrního režimu a nic a i ios 10.3.1 i betu 10.3.3 i ten nový a furt stejný. tak nevim jestli to muže byt baterii?
Sice se to netýka iPhone SE ale iPhone 7 32gb ale problém je stejný v posledních dnech zjišťuju že jdu spát o půlnoci kdy má telefon 100% a ráno se vzbudím v 5 hodin a telefon má 55% , wifi, lte vypnuto, zvuky také a zapnut mód nerušit . funguju na iOS 10.3.3. Myslíte že to je na reklamaci ? Telefon používám od ledna letošního roku
Neběží vám tam na pozadí třeba facebook nebo nějaká navigace? Zkuste ukončit všechny běžící programy a podívejte se do nastavení/baterie/využití. Můj iP SE 32 GB během noci ztratí 1-2% baterky a to mám zapnuté LTE i wifi, akorát je v režimu "nerušit".
To jsem udělal , ale problem pokračoval nadále
no takže jak tady čtu tak koukám že nejsem sama ale jsou tady odpovědi z roku 2017 to je před 4 rokama takže úplně nevím co jo a co ne taky to znám iPhone (SE 2016) se vybí až velmi rychle i když mám zaplý spořič baterie vyplý Bluetooth a vyplý data. Kondice Baterie je 100% takže kdyby měl někdo nějakou radu to napište
Stejný problem s iPhone 8 i po výměně baterie
@Karolína: "kondice baterie" neznamená nic, chce to výměnu baterie a pokud to nepomůže, tak nový telefon
@Dominik: to vypadá na systémový problém, buď Vám dali špatnou baterii při výměně (reklamace?) nebo je "dead" něco na desce a pak = výměna telefonu
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.