Ahoj všem chci se zeptat, stává se někomu, že se mu iPhone vypne když má třeba 10-15% baterky a je v zimě? Ale tak v zimě okolo cca 5- 7 stupňů nad nulou?
roman píše:
Ahoj všem chci se zeptat, stává se někomu, že se mu iPhone vypne když má třeba 10-15% baterky a je v zimě? Ale tak v zimě okolo cca 5- 7 stupňů nad nulou?Baterka blbne jen, když je pod nulou a samozřejmě jen na některých telefonech. 5-7 stupňů není žádná zima, kdy by měla mít baterka nějaké problémy, tudíž je to pravděpodobně na výměnu/reklamaci.
Mě se to stává taky,už jsem zkusil preinstalovat soft,úplně vybít a nabít,nejhorší je,ze se to děje jednou za čas.Baterka dle testu je OK
Občas se to může stát v nižších teplotách, ale to se krásně dá předejít obalem od Catalystu, ale pokud se to stává i v normálním prostředí, tak je to baterkou.
Měl jsem úplně stejný problém. iPhone 5 se vypínal při 20% pouze v zimě. Pomohla výměna baterie, kterou jsem provedl sám. V záruce už nebyl, takže nevim jak by se k tomu postavil prodejce.
Nene, koupil jsem si novou z aukra od Mika z iphone fora jestli znáš.
EDIT: Je prosím tě někde možné kontaktovat tebe, nebo kohokoli jiného z týmu LSA ohledně otázky k tomuto fóru, dokud tady nefungují soukromé zprávy? Díky ,Dave.
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.