Zdravim, Mam ani ne rok stary Iphone SE, ktery se mi nedavno zacal strasne rychle vybijet, napr. pres noc klesne baterie o 40% bez jakekoliv aktivity. Zacal jsem patrat po moznych pricinach, a zadna aplikace na pozadi nebezi ani nic podobneho, vse jsem kontroloval, zkousel tvrdy restart apod, nic nepomohlo. Moje otazka zni, jedine co me napadlo ze by to mohla zpusobit treba nabijecka do auta? V priloze mam fotku se specifikace te autonabojecky, je to duracell made for iphone , tak nevim jestli to muze byt ji...Jinak mam vsechno prislusenstvi originalni. Na mobilu mam jeste kozene pouzdro, jestli to taky nemuze mit vliv? Popripade jaka je Vase zkusenost s reklamacemi v podobnych pripadech? Za par dni to totiz bude rok od koupe, kupoval jsem ho totiz v Kanade takze bycc pripadne rad vyuzil mezinarodni jednoletou zaruku, Predem diky za vsechny odpovedi
Edit: Foto nabijecky nejde prilozit kvuli velikosti tak sem pisu specifikaci :
INPUT: DC12V-24V
OUTPUT:DC4.75-5.25V
MAX2AJak vypadají údaje o spotřebě které jsou v nastavení pod baterií? Jediné co mě napadá je, že se snaží dorozumívat s buňkou častěji a chytat nějakou frekvenci která se používají jenom v americe. Co přiložená nabíječka? Mají v Kanadě 230V? Nebo se nabíjí jenom v autě? Jak dlouho by se nabíjel z 0 do 100% ?
Zdarec, taky mám SE 64gb. a to od ČR T-mobile. Mám ji od 6/2016 a takový problém teda nemám. Baterie mi vydrží 2 dny a to hodně brouzdám po netu, ale hlavně vyřizují hodně e-mailu a hodně volám.
Asi bych kontaktoval Apple podporu 800700527 jsou tam velmi ochotni. Dokonce na dálku se dokážou připojit a zkontrolovat v čem je problém. Za pokus to stojí.bestik20 píše:
Moc diky za rady, zkusim jim zavolat a dam vedet 🙂👍
Tak, už ten můj předchozí komentář je pase. A není se čemu divit.
Viz. toto udělení.
https://www.letemsvetemapplem.eu/2017/05/19/ios-obsahuje-chybu-ktera-nekterym-uzivatelum-zkracuje-zivotnost-baterie/
Mám 12 měs. staré SE a za dobu co sem si přečetl tento článek a diskuzi (cca…. 10 min.) mi baterie spadla o 9% 😡
Normálně po odpojení ze zásuvky ve 4 ráno a používání iP jsem v tuto dobu 12.15 h. míval 86-88% a večer cca… 22h. jsem byl tak na 64-66%, takže mi baterka vydržela vždy 2 dny úplně v pohodě (druhý den používání večer 21 h. 3-5%) . Teď po předevčerejší aktualizaci to jede jako teploměr při horečce, akorát opačně 😡
Tak doufám, že ta oprava bude fungovat !!!!verze ios 10.3.3beta........Využití-- 8hodin,1 minuta .....10 procent baterie.
Pro zasmání, iPhone 5, před rokem nová baterka. Využití 5 hodin a 20 minut, 1% 😀 iOS nejnovější nebeta. Neznám číslo já se dneska nedíval jaké tam je 😀
Zdravím, doporučuji reklamovat přes Český servis. Asi v 8. měsíci jsem měl stejný problém s iPhonem 6s. Všechno bylo vypnuté a procenta rychle klesala i v režimu nízké spotřeby. Přes 3,5 hodiny využití jsem se nedostal.. Když se mi chýlil konec mezinárodní záruky (11. měsíc), tak jsem telefon reklamoval. Objednal jsem bezplatný svoz a telefon zdarma odvezli. iPhone mi byl vyměněn za nový kus:) Je to asi 4 měsíce a bez problému.. 🙂 Komunikace s nima je taky bezproblémová.
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.