Zdravím, mám takový dotaz spíš ze zvědavosti protože, když se přemýšlela nad tím počtem číslic v kódovém zámku, došlo mi, že od iOS 10 se zrušilo "slide to unlok". Má otázka tedy zní, jak se uživatel iPhonu s iOS 10 bez Touch ID (takže mě napadá vlastně jen iP 5) dostane do "home" obrazovky, resp. K zadání kódu pro odemknutí? Klasicky zmáčkne po probouzecím tlačítku home buttom nebo se ta část s heslem zobrazí hned po stisknutí probouzecího tlačítka?
Po zmáčnkutí probouzecího tlačítka heslo zadat nelze, je třeba zmáčknou home button, stejně tak při probuzení home buttonem.
Z logiky veci je to zcela jasne a jednoduche. Vyzkouset si to muzete na svem iPhone tak, ze pro odemceni telefonu pouzijete stejny postup jako doposud, ale pouzijte k odemceni prst, ktery nemate ulozen jako otisk prstu. Tzn, pri prvnim zmacknuti Home button vas telefon vyzve k odemknuti stisknutim tlacitka a pri druhem stisknuti vam umozni zadat bezbecnostni kod.
Z logiky veci je to zcela jasne a jednoduche. Vyzkouset si to muzete na svem iPhone tak, ze pro odemceni telefonu pouzijete stejny postup jako doposud, ale pouzijte k odemceni prst, ktery nemate ulozen jako otisk prstu. Tzn, pri prvnim zmacknuti Home button vas telefon vyzve k odemknuti stisknutim tlacitka a pri druhem stisknuti vam umozni zadat bezbecnostni kod.
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.