zdravim. mam problem, kterej me teda dostava do kolen. po aktualizaci na ten slavnej ios 10.3 mi prestal skoro fungovat home button, touch id funguje kdyz prst prilozim ale jakmile se pokousim prepnout zaple aplikace, nedejboze kdybych se nahodou chtel dostat uplne na hlavni plochu tak to je k*revskej problem.. zustava mi rozum stat co to jako ma bejt, jestli si dela apple prdel nebo co. tohle bych cekal od nejakyho srotu s droidem za 2,5k v tescu ale ne u telefonu za 16 tisic. nefunguje ani kalibrace home buttonu na ten prst na ktery chci. nejaky tipy nebo proste cekat az se apple uraci vydat dalsi aktualizaci?
Zdravím, tak to je nepříjemný, nejdříve bych zkusil hard reset, většinou to pomůže od všech problému. Pokud by toto nepomohlo, pak bych asi reklamoval.
Hardwarový problém, místo zlosti, trochu rozumu a šup s tím do servisu, pokud je ještě v Apple záruce
to neni hw problem. pred updatem telefon fungoval bez problemu, telefon je starej 5 mesicu.. vcera pred aktualizaci bylo vse naprosto ok ale ted je to peklo. koukal jsem po webu ze nejsem jediny s timto problemem..
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.