Ahojte, mám problém s mojím iPhonom 7 Plus. Dnes som našiel na dispeji majú (viditeľnú iba pri bielej farbe) bodku. Najprv som si myslel, že to je prach. Umytie však nepomohlo. Kontaktoval som aj Apple Support (Twitter), tam ma poslali do autorizovaného servisu. Neviete či by sa to nedalo nejako opraviť? Servisu by som sa najradšej vyhol. Ďakujem.
1) Rozeber telefon
2) Vyndej mrtvý pixel
3) Kup na aliexpress nový ("lcd one pixel iphone 7 plus", dá se objednat i po více kusech)
4) Vlož na místo starého pixelu
5) Nos jen v igelitovém sáčku nebo "přepravce", abys zachoval voděodolnostCo myslíš, že se s tím dá jiného dělat, sežeň si náhradní mobil a odnes iPhone do servisu. 🙄
Taky mám tento problém na 7. Nejspíš mrtvý pixel. Sice mě to štve ale je to tak miniaturní že to neřeším. Radši maličká tečka než aby rozebírali celej telefon 😀 pokud by ses to rozhodl řešit tak dej vědět jak to dopadlo.
Taky se přidávám stejný problém mám na iphone 7 . vypadalo to jak nějaká kovová špona nebo jakási třpytka. Je to cca zhruba v půlce displeje a je to vidět pouze v určitém uhlu 🙂 Taky nějak nevím jestli to reklamovat ??? Každopádně dej vědět co jsi s tím udělal
Tiež som bol presvedčený že ide o vadny pixel a nakoniec to bolo zrnko prachu ktoré sa dostalo (nechápem ako) pod sklo displeja. Potom som skúsil párkrát udrieť hranou o ruku a zrnko je preč. Už som bol pomaly na ceste do predajne 😀
Ja mel spatny pixel na iP6 byl videt pouze na bilem pozadi . Poslal jsem na reklamaci a poslali "novy" (resealler verzy - nevim presne ten nazev" telefon
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.