Zdravím dneska jsem si pořídil novou 7 v matný černý. V této barvě vypadá opravdu úžasně, ale narazil jsem na nějakej článek, že se prej barva odlupuje, tak mě to docela začalo děsit. Máte někdo takové zkušenosti že by se to fakt dělo? Díky
Já na něj mám teď originál silikonový, ale bohužel ten spodek je odkrytej, takže jak říkáš asi nějaký co zakreje vše. Někde ale dokonce psali že se ta barva oloupe i v krytu, ale budu věřit že to snad ne. Díky.
Taky si myslím, že asi buď konkurence, nebo je to prostě jen několik kusů z těch X milionů prodaných iPhonů. Hlavně ať se neohne a je to cajk 😀
David_10 píše:
Já na něj mám teď originál silikonový, ale bohužel ten spodek je odkrytej, takže jak říkáš asi nějaký co zakreje vše. Někde ale dokonce psali že se ta barva oloupe i v krytu, ale budu věřit že to snad ne. Díky.Ahoj, mám origo silikon kryt a tvrzené sklo, iPhone 7 v černé matné používám 3 měsíce a zatím žádný škrábanec a ani odlupování, do kapsy krom iPhonu nikdy nic nedávám
Mam 7 matte black takmer 6 mesiacov, pouzivam original silicone case ktory striedam s battery case a ziadne odlupovanie
Caute ja mam tiez od zaciatku predaja matte black a hned od novoty som mal na tom silikon od epica. Pozor na jednu vec , mne prach ktory sa dostal medzi obal s telefon vytvoril ako by som to povedal, vyzera to ako mastny flak a to mam po celej zadnej strane iphonu.Pod istym uhlom to nevidno ale vacsinou ano.Vylestit to nejde. Ked som sa pytal u resellera na to bolo mi povedane ze treba pouzivat original case kvoli tomu vnutornemu fureu 😳
Díky za odpovědi a za uklidnění. Je prostě třeba se k tomu slušně chovat 😀
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.