Dobrý den, ráda bych se zeptala co všechno zahrnují iTunes účty, protože mi to poslední dobu vzalo hrozně moc mobilních dat a nevím si s tím rady. Mám vypnuté polohové služby, aktualizace na pozadí, Siri, omezení, automatický čas, iCloud, Najít iPhone, prostě všechno, povolených mám pouze pár aplikací hlavně na psaní jako je Messenger, Viber, WhatsApp a stejně mi během tří dnů ubylo přes 800MB dat. V iStoru vůbec nevěděli co po nich chci a v T-mobilu taky ne. Budu vděčná za jakoukoliv radu, děkuji moc.
Mila zlata, systemove sluzby ti vzaly 220MB, zbytek dat ti tedy sezraly aplikace tretich stran. Sama jsi se k tomu priznala.
Ps: clovek, ktery si vypne sluzbu najit iphone, tak tomu nepatri iphone do ruky, nezlob se na me ....
Ja mam vsetko pozapinane skoro a zobralo mi systemove sluzby 36,5MB za poslednych cca 20 dni, iTunes konkretne 8,9MB, cize musi ti nieco synchronizovat podla mna. iTunes - hudba, filmy, podcasty atd... Nieco s tym podla mna...
Find my iPhone mam zapnute a neberie mi to data aspon to nevidim
Ty statistiky jsou už resetované, tudíž je tam jenom 220mb
Tak jsem zkoušela naopak ty funkce zapnout (polohové služby, automatický čas atd. atd.) a zatím je to ok 😊 Tak snad to vydrží, děkuji všem za rady
Taky jsem to tak měla, projela jsem zahraniční diskuze a tam se párkrát objevilo, že přesně takhle jim data žral Candy Crush, tak jsem ho smazala a problém vyřešen 😀
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.