Byl bych moc rád za radu k mému dotazu. Mam iPhone 5s jeho vyuziti baterie pri mém běžném dni(4G, wifi, spotify, facebook, instagram...) něco mezi 6 h až 7 h Ale dnes jsem si všimnul, že mi telefon klesá přes noc o 3-4 % a to jsou data i wifi vypnuté. Je to běžné ?? Děkuju za rady a tipy.
3-4% přes noc jsou OK, zvlášť u starší baterie. Telefon je stále na signálu (intenzita vybíjení se odvíjí i od síly signálu - u extra slabého se bude vybíjet ještě více) a taky můžeš mít zapnuté u některé aplikace aktualizaci na pozadí a to taky žere baterku.
Ahoj, teď to řeším také. Mé 5s vždy drželo v pohodě, ale teď jsem přešel z vodafone na 02 a nevím jestli to je tím, že se hlásí v síti 4G místo LTE nebo něčím jiným, ale úbytek baterie mám -10% za 3 hodiny. V podstatě je vše vypnuté a iPhone leží na stole. IOS 10.2.1. Začalo se to takhle rapidně vybíjet ve chvíli kdy jsem vyměnil SIM 😮 , napadá Vás prosím nějaké řešení? Díky
Taky se mi začal hodně vyvíjet poslední dobou.. Nevím, zda je to aktualizaci nebo ho nejak vařím..? Používám ho pořád stejnou intenzitou tak nwm, hry hraju občas, net prohlížím jen v praci.. Budu ráda za rady!
Ono, že data nevyužíváte vy, neznamená, že je nevyužívá systém. 10% za 3 hodiny to je 3% za hodinu a to mi nepříjde tak hrozné. Přeci jenom to není ani 6 plus ani SE
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.