Telefon mam dva tyzdne a od zaciatku mam problem s jeho samovolnym restartovanim. Myslel som si to ze to bude fb aplikaciou nainstalovanou spolu s fb messengerom ale ak po ich odinstalovani dochadza stale k samovolnem padu systemu. Polovicka obrazovky zozelenie, druha zcervenie... Nasleduje cierma obrazovka... Jablko a spustenie systemu nanovo. Niekedy sa system nacita a o 5 sekund na to, znovu padne. Cim to moze byt ? Po resetovani telefonu bol klud take 4 dni. Moze byt problem spojeny s domacou wifinou ? Pretoze nikde inde na 3g tento problem nepozorujem. Prvy apple produkt a povestny perfekcionizmus aky je iOs odladeny....neviem Tags: closer lyrics, black beatles lyrics, cold lyrics
Zdravím.
Ako každému poradím, najlepšie je zájsť do autorizovaného servisu, kde vám určite pomôžu oveľa viac. Nikdy som sa s podobným problémom nestretol, skúste niečo nájsť na internete. Google bude určite vedieť viac.
Skúste si to prečítať, možno že som sa trafil. Andrej.
Samovolný opakovaný restart iPhonu SE jsem měl cca před třemi lety. V servisu mi vyměnili mobil a až do teď byl klid. Nyní je to tu (u toho nového kusu) znovu. S tím se člověk musí smířit - Prostě Apple.
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.