Když držim iPhone a hýbu s ním do stran, slyšim jako kdyby tam byla uvolněná baterie a uvnitř těla takové "klapání" chce se zeptat, jestli by tam vůbec se mohla baterka hýbat. Je tam místo ve kterým by mohla lítat do boku ? Co jiného by to mohlo dělat ? EDIT: Stejný problém mám i u Macbooku 12 palcového, ale nechci kvůli tomu zakládat další topic
jn-fgl píše:
Když držim iPhone a hýbu s ním do stran, slyšim jako kdyby tam byla uvolněná baterie a uvnitř těla takové "klapání" chce se zeptat, jestli by tam vůbec se mohla baterka hýbat. Je tam místo ve kterým by mohla lítat do boku ? Co jiného by to mohlo dělat ?EDIT: Stejný problém mám i u Macbooku 12 palcového, ale nechci kvůli tomu zakládat další topic
Baterie v iPhonu být uvolněná může. Je tam přilepená a i když je to lepidlo fakt hodně pevný, tak se uvolnit mohla. U 12" MacBooku je to displej.
Ak nieco niekdy v iPhone vo vnutri hrka, skoro vzdy je to cocka fotoaparatu. Skus popocuvat v jej blizkosti.
Mám stejný problém u 6S. Ale jak uz nekdo psal, zní to jako čočka foťáku. Zítra zajdu do servisu, a poptám se. Pak dám vědět.
Ak je zvuk zlaby a "drobny" je to cocka alebo volnejsie tlacidla ak je to taky "tazsi" zvuk je to baterka a je to aj citit zotrvacnostou jej pohybu
Přesně tak, je to takové tiché klepání. Jako kdyby tam bylo něco ulomenýho. Tlačítkama to nebude. Postupně jsem zkoušel držet tlačítka a klepal s telefonem. Zvuk se ozýval pořád. Myslíte, že to půjde reklamovat?
Mám problém s iphonem X když s ním hýbu do stran zní to jak kdyby tam bylo něco uvolněného a hned co ho zapnu se vypne i když má nabitou baterii a ještě k tomu se rychle zahřívá....
@Jura: ... no, relamovat jde všechno, s uznáním reklamace už je to horší. 🙂 Je to opravdu čočka foťáku a není to vada. Je to vcelku normální a dělá to 99% telefonů.
@Peťa: ... Vám bych radil s tím co nejrychleji do servisu, než si podpálíte dům nebo auto nebo si popálíte ruce od explodující baterie.
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.