Ahoj, tak mě se o víkendu povedlo toto (resp. mému telefonu). Měl jsem už pomalu na své 6S 0 místo, v telefonu pomalu žádnou app, hudbu prostě nic a nepomáhalo už ani stažení něčeho velkého a okamžité zastavení. Odpojil jsem ho od icloudu, a udělal obnovu továrního nastavení. Vše proběhlo v pohodě až do doby, kdy se zpět začaly instalovat aplikace. Telefon se resetoval a naběhl jen do tohoto módu, kde nešlo nic jiného než hard reset a teď už vůbec nic. Při instalaci se docela zahřál. Zároveň je přihlášený zpět do icloudu po reinstalaci. Telefon nikdy neupadl, nošen v pouzdře a až na upatlaný displej je jak nový. Nesetkal se někdo s tím popř. je lepší jít k operátorovi nebo přímo do apple? Díky Pavel
chod priamo do servisu, kernel panic sa na iPhone nesmie ukazat. Podla popisu to ukazuje to na chybu flash, pripadne RAM. Ale to je vpodstate jedno, v servise to musia vymenit, toto doma neopravis
Tak po měsíci jsem se dočkal 🙂 s odpovědí ze servisu:
Uvedená vada [nejde zapnout] se projevila. Provedena oprava výměnou jednotky.Až na ten měsíc jsem vcelku spokojen 🙂
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.