Dobře ráno , rad bych se zeptal na váš postup kdyby se váš iPhone neustále rychle vybíjel , a po nabítí by zase vydřel dlouho a po dalších nabití zase vybil rychle , já osobně si myslel že je to obyčejný problém který vyřeší update ale po 2 měsících naopak přibyla další chyba a to že se zadní foťák zasekáva i v jiných aplikacích než je [nativní] fotoaparát. Má smysl reklamovat ?
Můžeš to reklamovat, akorát tě musím upozornit, že dostaneš repasovaný kus jestli uznají, že je to špatný.
Ahoj, jak už po několikáté píšu, stejný problém jsem měl u iPhonu 6S, ale s tím rozdílem, že prvních 6 měsíců mi baterie držela a byl jsem nad míru spokojen. Po půl roce mi začaly procenta rapidně klesat a nedostal jsem se na využití větší než 3,5 hodiny. Stále jsem čekal na updaty, ale žádná aktualizace mi nepomohla. Těsně před skončením záruky jsem iPhone reklamoval v Českém servisu a iPhone mi byl vyměněn za ,,nový" repasovaný kus. S baterií u nového iPhonu jsem maximálně spokojen (využítí kolem 7,5 hodin), tak snad se po půl roce opět nepokazí a procenta nebudou rychle klesat... Myslím si, že je lepší dostat repasovaný kus (ikdyž to trochu omrzí) než mít mobil, se kterým nic nemůžeš dělat, protože ti baterka hnedka sleze. Navíc jsou téměř všechny díly nové, jediné, co je použito ze starších iPhonů je maximálně tak základní deska. Na pohled vůbec nic nepoznáš, repas je proveden techniky Applu a vše je kvalitně zpracováno, takže se není čeho bát..
Dík za info , ve středu hodím telefon na reklamaci a snad jí uznají uvidíme.
Nechapem, preco sa ludia tak boja repasovanych telefonov. Swap modul je bez skrabancov a bez chyb, je to uplne jedno ci je novy, alebo repasovany. Treba to reklamovat. Pretoze si zaplatil exkluzivnu cenu, musis dostat aj exkluzivny servis.
No mě právě jako moc exluzivní nepřipadá, že ti dají repasovaný tel. Za tu cenu kterou chtějí za Iphone by ti měli dát nový tel. který je v krabici a ne repas. Noo a já se třeba repasů bojím, protože se může stát to, že po někom něco uvnitř nevymění a bude s tím problém. Jako v tomto článku: Nicméně horší zkušenosti mám s tím podle nich “novým” iPhonem. nejedná se o nové kusy, nýbrž o repasy a 2 kusy jsem reklamoval tentýž den co jsem je dostal se závadami jako nefunkční blesk, home button reagující 2X na jedno stisknutí atd. Byl jsem reklamovat 4X jedno zařízení během měsíce a dostával pořád ty super nové (repasované) kusy. Tímto jsem se osobně tedy dost zklamal a štve mě že to neřeknou narovinu že tj starý krám co někdo reklamoval po repasi (nový vnějšek, opravený vnitřek)… Mimochodem já sám bych potřeboval jít na reklamaci, protože: Když zvednu hovor a dam k uchu tak displej zhasne ale jak ho dam od ucha displej se nerozsviti musím kliknout na home button a pak až položit hovor. Děje se to pouze někdy, ale vadí mi to. Na druhou stranu se mi nechce do servisu, protože si nedovedu představit, že mi dají třeba 2 roky starý tel. byď tam něco vymění a to co nevymění zůstane od předchozího majitele opotřebovaný mi teda dost vadí a tahle politika applu mi dost vadí. Jako je tento můj problém, že mám vadný čidlo a cca 2měsíce starý tel. A potom mi dají nějaký repas 2roky starej a nevymění tam třeba foťák a bude to blbnout. To je prostě pro mě nepřípustný.
Do půl roku od prodeje záleží na tobě zda si necháš dat peníze nebo repas.
Hoši , telefon jsem odnesl na reklamaci přímo do alzy, to že apple řeší tyhle problemy ve valné většině repaskem mě osobně nevadí , stějně to vyrabí stejnej čínan někde u stolu za pytlík rejže.
[quote="Snecisko":2tywbt48]Dík za info , ve středu hodím telefon na reklamaci a snad jí uznají uvidíme.[/quote:2tywbt48] Dej vědět, jak uspěješ
UPDATE: Telefon jsme dostal zpět po 12 dní v servise , výměna takže repaspvaný kus , ovšem nejvíc mě zarazil výpis z reklamace, všechny uvedené problémy byli označeny jako neprůkázné/neprojevené a i přesto jsem dostal nový kus.
Snecisko píše:
UPDATE: Telefon jsme dostal zpět po 12 dní v servise , výměna takže repaspvaný kus , ovšem nejvíc mě zarazil výpis z reklamace, všechny uvedené problémy byli označeny jako neprůkázné/neprojevené a i přesto jsem dostal nový kus.Je aspoň nový kus v pořádku a funguje jak má? 🙂
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.