Potřeboval bych poradit. Nikdy jsem nepoužíval iPad pouze Macbook. Jde mi o to, jak lze používat excel na iPadu. Klasické tabulky a pod. Nic jiného pracovně nepoužívám.
Jinak pouze klasika, sítě, filmy, hledání na webech, fotky, email...
Má to smysl, nebo koupit opět nový Macbook Air?
Díky moc za rady.
Air. K tabletu by jsi potřebovala klávesnici a tužku, což v případě pro verze a gen 2 tužky s obalem je stejná cenoval relace jak za air a ten mi přijde na xls lepší
Neuvedl jsem, že práce na excelu je v průměru max. 20 minut denně. Vyplňování pár tabulek. Spíš mi jde o pohodlí, skladnost a ty další věci kolem...
Díky.No doplněk k airu je kabel a nabíječka.
K tabletu kabel a nabíječka a pencil + nějaký stativový konvertible kryt.Takže air vede. Bo ho zaklapneš a máš to rychleji než tablet.
Na xls/numbers ti stačí M1 ale počkej na vydání M2 až starší verze slevní
Phledně té klávesnice, tak záleží, jak je to používaný, pokud ty tabulky zadáváte 20min, tak je nesmysl si kupovat magic keyboard za 10k, když stačí jakákoli bluetooth klávesnice (Microsoft Designer Compact Keyboard-cc1300, Apple Magic Keyboard - cca 2500), to samé tužka, poku nechcete psát poznámky rukou, nebo dělat grafiku, tak je to zbytečná investice. Pokud chcete, tak zas macbook to diskvalifikuje.