Zavřít reklamu
  • iPad pro prvačku #46952

Ahoj lidi, chtěla bych vás poprosit o radu či názor. Naše holka půjde do prváku. Touží po iPadu aby mohla na něm kreslit, upravovat fotky, psát poznámky a zahrát si nějakou tu hru. Vyhlídla si iPad Air 2020 256 Gb už kvůli Stylus Apple Pencil 2. Je to pro bezmála 16 letou holčinu adekvátní? Existuje třeba i levnější varianta pro podobné potřeby? Já to neumím bohužel moc objektivně posoudit protože pro sebe bych si nic tak drahého nekoupila. V tom sem moc staromódní. Děkuji moc za rady.

iPad pro prvačku #46955

jednoznačne iPad mini 5. gen s LTE a pencilem 1 generace (dá se koupit kolem 10-11 tisíc)

Je mnohem skladnější a do škol se hodí více, pokud tedy nechce vyloženě frajeřit, tak by jí měl bohatě stačit.

A na kreslení doporučuji Autodesk SketchBook.

iPad pro prvačku #46960

Určitě bych volil iPad s Cellular modulem (dá se do něj vložit datová SIM). iPad Air 2020 je myslím si dobrá volba a zlatá střední cesta 🙂 Hlavně má na sobě aj USB-C, takže není problém připojit menší disk apod. A nějaký ten rok určitě vydrží 🙂

Je větší než výše zmiňovaný iPad mini. Z mé zkušenosti mohu říct, že Apple Pencil 1.gen je neskutečně neohrabaná a iPad mini mi na kreslení přijde opravdu malý. Takže Air 2020 dle mě ideál s Apple Pencil 2. gen.

iPad pro prvačku #46962

Jak tu nekdo zminoval “miniho” myslim že na kresleni už moc maly jinak vyborny ipad.Jinak mlada vybrala dobře,ušetřit by se dalo na menši kapacitě paměti (64 gb)

iPad pro prvačku #46963

Děkuju moc za odezvu.

iPad pro prvačku #46964

Děkuju moc za odezvu

Odpověď na: iPad pro prvačku

celý text

.