Dobryden , dnes zakoupeny telefon v istylu (4.8.) v nastavení telefonu vidim ze baterie byla naposled nabita 23.6. na 90% . jak je tohle u noveho telefonu mozne ? ze se nekde dva mesice pred prodejem nabijel ?
Alibaa píše:
bol zabaleny nirmalne vonfolii? možno máte vystavný kus.....zabaleny byl .ale to si myslim ze pro ne neni problem zabalit znova . Jde mi pouze o to jestli tohle telefon od vyroby muze ukazovat . Pokud je to vystaveny kus nebo uz byl predtim nekomu prodany je ko jedno . Ja chtel telefon novy
Jste si jisty, ze jste koupil novy a ne zanovni? Byl levnejsi, nebo mel normalni prodejni cenu? Sel bych s tim hned na pobocku.
Petr píše:
Alibaa píše:
bol zabaleny nirmalne vonfolii? možno máte vystavný kus.....
zabaleny byl .ale to si myslim ze pro ne neni problem zabalit znova . Jde mi pouze o to jestli tohle telefon od vyroby muze ukazovat . Pokud je to vystaveny kus nebo uz byl predtim nekomu prodany je ko jedno . Ja chtel telefon novy
Znovu zabalit nejde. tedy alespoň tak aby ta pruhledna folie byla po stranach prilepena. Pokud nebyla tak uz byl rozbaleny. Urcite bych reklamoval. Take se podivej v informacich na datum zaruky. Melo by souhlasit s datumem kdy jste ho poprve zapnul.
zanovni urcite nebyl uplne novy telefon SE cena 12999 Kc ...zaruka v telefonu sedi do 3.8. 2021 ...