Zdravím,
nevíte prosím někdo zda a případně jak lze TRVALE smazat soubory ve složce Nedávno smazané?
Díky,
Petr
Zdravím,
nevíte prosím někdo zda a případně jak lze TRVALE smazat soubory ve složce Nedávno smazané?
Díky,
Petr
Zdravím, jestli myslíš ve Fotkách, tak klepni na možost vybrat a poté se objeví možnost Smazat vše. V Souborech je to stejné.
Zdravím,
děkuji za reakci. Myslel jsem v Souborech. Když otevřu složku Nedávno smazané a zvolím Vybrat → Vybrat vše → Smazat vše → Smazat, tak se po chvíli „smazané“ soubory ve složce Nedávno smazané znovu objeví.
Toho jsem si také poslední dobou několikrát všiml, podle mě zase nějaká chyba v operačním systému. A dělají to jak lokální soubory tak i soubory na iCloudu.
Zdravím,
možná jsem problém vyřešil (zatím se mi smazané soubory znovu neobjevily). Postupoval jsem takto:
Soubory ze složky Nedávno smazané zmizely a po znovu připojejí V mém iPadu se zatím neobjevily.
ve složce "nedávno smazané" se ukládají soubory, které jste "smazal", ale protože existuje spousta lidí, kteří si to "smazání" v krátké době rozmyslí, tak mají možnost ty soubory do nějaké doby obnovit právě složce "nedávno smazané". Ze složky "nedávno smazané" se soubory autoamticky vymažou po nastavené době, standardně na i-systémech je to 30 dnů. Je to prostě takový "mezikoš", kdyby náhodou ....