Zdravím, mám 3 měsíce iPad Air 2 ve smart case (které je sice určené na první generaci Airu, takže na zadní straně úplně nesedí otvor pro foťák, ale jinak by to nemělo vadit)... problém je v tom, že občas, když odkryju displey, tak se neprobudí a stává se to čím dál častěji (občas i opačně při zavření se neuspí)... mohl by být problém s tím case (všimla jsem si, že maličko nedoléhá, ale tohle dělal i předchozí case u iPadu mini a problém s probouzením nikdy nebyl) nebo je to iPadem? Díky za tipy...
Dřív mi to udělalo u dvojky, jenže k tomu se ještě i restartoval. Problém byl v senzoru. Zkoušela jsi i jiný cover? Zkus si od někoho půjčit jiný cover.
A mohlo by s tím mít i souvislost, že občas vůbec nereaguje na otočení (displey se prostě nepřetočí, ani když kryt zavřu a znova otevřu, někdy ani po pár minutách )
to otočení už by na to mohl mít vliv ios..občas se mi to taky ted stává..ale s poslední aktualizací mám klid...ale že by při odekrytí se neprobral, tak to se mi jeste nestalo. videla bych to i na ten cover