Zdravim,
Mám iPad 6.generace (2018) a ten mi leze na nervy. Proč? Pořídil jsem si 15 Pro a to je turbo stroj (měl jsem SE 2020).
Takže počkat do března 2024 nebo koupit 2022? Vím, že spekulace je spekulace, má tam být OLED displej, tak to vyhoupne cenu asi o dost. Teď 2022 11” stojí 24 490Kč. Proč chci Pro ? Face id, 120hz… to jsou hlavní důvody. Teď mě začalo bavit natačet a fotit na 15 Pro, takže iPad Pro bych využíval i na úpravu fotek a videii. Jinak iPad mam hlavně pro zábavu a shromaždování informací.
Děkuji za názory.
neviem či Vám to pomôže ale ja čakm na novu genereciu pro, nový chip, dlhšia podpora a pod a kým Vám ipad ide, no problem prekusnite to a ten lepši displej/ chip ocenite
Jojo, delší podpora to je taky výhoda, to jsem právě čekal i na 15 Pro.. asi taky počkám, když to bude napálené nad 30 000Kč, tak se mi do toho chtít nebude, za tu 15 Pro nelituju ani koruny 😉
Pokud byste se rozhodl pro iPad Pro 11” 2022, doporučuji tento eshop https://www.itabletshop.cz/apple-ipad-pro-m2-2022-11/
Výhodná cena, rychlé dodání, milý přístup personálu a samotný produkt je opravdu peckaHrozný, že někdo může skočit na první pohled podvodný eshop… ještě to rozházet ke každému topicu… PROSIM NESKOČTE NA TO. Stačí si vyhledat kontakt uvedený a je to vyřešené, nechápu, že má někdo svědomí toto provádět.
BabulaTom píše:
Hrozný, že někdo může skočit na první pohled podvodný eshop… ještě to rozházet ke každému topicu… PROSIM NESKOČTE NA TO. Stačí si vyhledat kontakt uvedený a je to vyřešené, nechápu, že má někdo svědomí toto provádět.
Zdravím, můžu poprosit, jak to poznáte, že to je fake eshop? DíkyWeb založen 13.11.2023 19:28, hned 3 “uživatelé” fóra jsou naprosto spokojení… Je mi z Vás zle 😤😤😤 vše se dá dohledat… už jenom OP a nepřepsané adresy viz zablokovaná applewatchboutigue.cz …. Hnus hnus hnus , tímto Vás prosím, nedělejte to, smažte to