Můžete někdo doporučit kvalitní servis?
mám iPad Pro 9.7 a přestal mi fungovat.
Ipad jsem kupoval zcela nový v září 2017. Fungoval zcela normálně, ale poslední dobou se stávalo, že při stisku v horní části uprostřed se tablet sám restartoval. Někdy se stalo, že bez ohledu na ono stisknutí v horní části displeje displej začal blikat a pak se sám restartoval. Dále pak ale opět fungoval dobře. Někdy se stalo to, že mi nešel zapnout. Pomohl až restart stiskem tlačítka se čtečkou a zapínacího tlačítka.
Později se začly objevovat následující anomálie: Přestal přijímat originální nabíječku a originální kabel. Nopak pouze s neoriginálním kabelem a neoriginální nabíjčkou šel dobít. Sice se nabíjel pomalu, zobrazoval - nenabíjí se, ale nabíjel se. Zjistil jsem pak, že s neoriginální nabíječkou a neoriginálním kabelem micro-usb a adapterem micro usb-lightning dokonce zbrazoval symbol blesku - nabíjení. Proto jsem tento stav neřešil a zvykl si na tento nedostatek s tím, že hlavní je, že tablet funguje. Sice se nabíjel velmi pomalu ale dobil se přes noc např na 90 procent. (dřív se nabil na 90 procent myslím tak za 2 hodiny).
Tento stav ale skončil a ted už nejde zapnout vůbec. Teď už nereaguje ani na tu neoriginální nabíječku a nejde zapnout ani tvrdým restartem ani se nerozsvítí symbol červené baterie nabíjení při zhlaslé obrazovce, prostě nic...