Zdravím vás, jak se vám dnes daří? Vytvořil jsem nové téma, abych od vás získal pár informací. Rád bych svůj iPad maličko rozšíříl a říkal jsem si, že by bylo fajn připojit k iPadu starší monitor a třeba i myš. Procházel jsem různé eshopy s rozšiřujícími kabely apod. Nicméně jsem narazil na Alze na toto: Nějaký klasický 8-pin lightning kabel s možností VGA nebo HDMi + USB na myš či klávesnici. Procházel jsem i ebay či Aliexpress a nejsem z toho moudrý. Máte s podobným rozšířením nějaké zkušenosti? Děkuji vám za názor a příspěvky Cya
Myš k iPadu neni šanca, klávesnicu kľudne stačí BT, nepotrebuješ žiadne redukcie. Obraz môžeš streamovať na obrazovku napr. cez AppleTV bez káblov, alebo Apple predáva za cca 35€ tuším Lighting to HDMI..
Dekuji za odpoved. Ohledne mysi..."not a chance?" nebo pouze s jailbreakem? Do ktereho se mi urcite nechce...
s JB jsem videl tweak na povoleni klasickeho HID, takze mys by byla funkcni, ale myslim, ze to neni treba.
Pracuje někdo s takovým USB kabelem? Zajímalo by mě, jestli bych potom dokázala pracovat např. s hdd apod. Díky za názor
jeste za doby iOS 7 jsem mel podobny čínský adapter a bez jailbreaku se s tim telefon nebavil.
nemyslim, ze by ted s nejnovejsim iOS bylo neco jineho, iOS podporuje pouze nacitani fotek pres SD adaptery, pro ostatní USB zarizení nemá podporu.