Zdravím vás všechny. Prosím o radu. Mám doma Apple rodinu. Vidím v tom ten potenciál a smysl Apple. Nyni ale doma řešíme že by jsme chtěli tablet pro dceru k narozeninám ( 6.let). Nyni ji půjčuji svůj Ipad pro. Manželka našla dětský tablet od gogenu. Ale to mi jde úplně proti srsti ( android) Poraďte jaký tablet takhle dítěti, nejlépe ať to není investice 10tis. Asi by mi nevadil ani nějaký z druhe ruky při slušném stavu, dokopim dětské pouzdro.... Ale po jakem koukat. Děkuji.
misoo píše:
Tak toto je sila... Kúp jej taký ako by si chcel ty. Židák jeden...Děkuji za názor.
Je to jedno. Děcko neocení smysl Apple ekosystému. Pokud to má být na hraní, tak bych se androidu nebránil, možná je to i lepší volba.
RadimCep píše:
Je to jedno. Děcko neocení smysl Apple ekosystému. Pokud to má být na hraní, tak bych se androidu nebránil, možná je to i lepší volba.To chápu. Spíš má já na mysl bezpečnost, kontrola, rodinné sdílení a tak....
Použitý iPad Pro 9,7", dají se koupit skoro nepoužívané do 9 tisíc. Mám zkušenosti s dvěma kusy a dotyčné jsou spokojené a já taky, protože nejsou problémy, zpracování je kvalitní.
Gogen a obecně Android tablety jsou pro vyznavače adrenalinových sportů 🙂
Ja už loni koupil iPad 2018 (Předtím se 5 let používal iPad Air 1. generace), který využívá na 99% procent hlavně dcera na učící aplikace, jednoduché hry, pohádky (ve VLC) a dětská videa na Youtube Kids. Na iPadu je vytvořený její dětský účet, tzn. vím na co se kouká, jak dlouho a nemůže nic stahovat. BTW jsou jí 4 roky.
--
Androidí tablet není absolutně vhodný právě pro dítě, které vyžaduje jednoduchost ovládání. Svižný chod se hodí v aplikacích. Tablet Gogen mají další dvě děti v v širší rodině a je to utrpení, když vidím jak se na tom obyčejný Minion Rush (velmi oblíbená oddechovka u dětí) seká.No prepáč teda. Ale keď ste apple rodina tak... 6 ročnéme dieťaťu stačí iPad mini štvrtej generácie.
Ahoj, prosimtě, v první řadě velkoryse ignoruj hatery. Já jsem s kvalitou gogenů a podobných tak spokojený, že mi to nesmí do domu. Nebaví mě s tím každý měsíc běhat nareklamace.
K iPadu: Pokud s tím dítě vyloženě nepraští o zem, tak je dlouhodobé používání nasnadě. Zvažoval bych: předchozí Mini, iPad 2018/2019 (edu, ten širší) a chci nabídnout ještě jeden pohled na řešení: podívej si na iPod Touch. Cena kolem 5ky, barvy, velikost do malé dětské ruky akorát.
Dej vědět, co’s vybral 😊✌️
HonzikBares píše:
RadimCep píše:
Je to jedno. Děcko neocení smysl Apple ekosystému. Pokud to má být na hraní, tak bych se androidu nebránil, možná je to i lepší volba.To chápu. Spíš má já na mysl bezpečnost, kontrola, rodinné sdílení a tak....
Find my friends, lokace zařízení, rodinná sdílení, Apple Music, AppStore a nákupy aplikací. Správně. Ty přesně víš, proč iPad, byť třeba použitý. Souhlas.
M.BoBo píše:
Ja už loni koupil iPad 2018 (Předtím se 5 let používal iPad Air 1. generace), který využívá na 99% procent hlavně dcera na učící aplikace, jednoduché hry, pohádky (ve VLC) a dětská videa na Youtube Kids. Na iPadu je vytvořený její dětský účet, tzn. vím na co se kouká, jak dlouho a nemůže nic stahovat. BTW jsou jí 4 roky.
--
Androidí tablet není absolutně vhodný právě pro dítě, které vyžaduje jednoduchost ovládání. Svižný chod se hodí v aplikacích. Tablet Gogen mají další dvě děti v v širší rodině a je to utrpení, když vidím jak se na tom obyčejný Minion Rush (velmi oblíbená oddechovka u dětí) seká.Ano, ano, ano. Přesně tak.
--
Androidí tablet není welabsolutně vhodný právě pro dítě, které vyžaduje jednoduchost ovládání. Svižný chod se hodí v aplikacích. Tablet Gogen mají další dvě děti v v širší rodině a je to utrpení, když vidím jak se na tom obyčejný Minion Rush (velmi oblíbená oddechovka u dětí) seká.Přesně tuhle otázku jsem řešil, narozeninový tablet pr 6letou dívku. Na hraní her, prohlížení sdílených rodinných fotek a videí, dětský youtube, videoklipy, pohádky. Vycházel jsem z toho, že máme se ženou iPhone, na druhou stranu že z těch dětských ruček může občas něco vypadnout, takže by to nemělo stát horentní peníze. Nakonec jsem koupil iPad Mini 2 (jako nový, baterka perfektně drží). Udělal jsem dobře, dítko mám v ekosystému, všechno mám pod palcem a pro její potřeby ten letitý tablet naprosto stačí. Obdobně to udělám příští rok s mobilem, dostane iPhon SE.
Zdravím, chtěl bych obnovit téma v roce 2022. Pro 7 letého kluka. Cena cca 10 000,-. Má smysl kupovat iPad 8. generace nebo raději koupit 9? Ještě jsem pokukoval po Airu 4. generace. Díky za postřehy