Dobrý den, rád bych založil téma ohledně pracovní věcech na tomto modelu. Osobně na něm zpracovávám fotografie v RAW formátu. Ale musím natahovat fotografie složitě přes icloud lightroom přes PC. Máte někdo zkušenosti s nějakým adaptérem na čtení paměťových karet? Nebo jak propojit s externím monitorem? Zkusil jsem kabely z Elektro obchodů, ale ani mě přes kabely nešlo ipad nabít. A USB C není také na všech zařízeních. Případně jaké máte zkušenosti vy. Děkuji
Děkujeme za informace, které jste uvedli
hotmail entrarŘešil jsem ten stejný problém. Koupil jsem MobileLite Wireless Flash Reader G3 na: https://www.digiboss.cz/kingston-ctecka-mobilelite-wireless-flash-reader-g3-mlwg3er-/d209078?gclid=CjwKCAjwy7vlBRACEiwAZvdx9uRLYp4IcxpVNjphDKWDdTvI1faVW_ojcbTo5m156pSUYUobK0aFcBoC2cgQAvD_BwE
Funguje dobře, ale v app výrobce se nezobrazují náhledy RAW souboru. Nicméně v Dokuments by Readdle jsem si ji přidal jako Samba klient a už to mám i s náhledy.Řešil jsem stejný problém. Koupil jsem MobileLite Wireless G3, ale v jejich aplikaci se nezobrazují náhledy raw souborů. Nakonec jsem si čtečku přidal jako Samba klient do Dokuments by Readdle a už to mám i s náhledy.