zdravím, chtěl bych se zeptat, mám ipad, jestli je možné jej využívat plnohodnotně jako telefon, aniž bych musel stahovat milion nějakých applikaci. Děkuji.
JimmyLouder píše:
Ne, nelze. Jedině FaceTime nebo iMessage.ahá, tak děkuji
a nějaké applikace co uméžní posílat a přijman klasické textovky?Máš iPhone? Pokud ano, z iPadu se dovoláš a i napíšeš klasickou SMS, jen je tam závislost na tom iPhonu a WiFi, kde musí být obě zařízení připojeny na stejné WiFi a na stejném iCloudu.
Pak už tedy:
Nastavení -> Zprávy -> Preposilani zpráv
Nastavení -> Telefon -> Hovory na ostatních zařízeníchpokud mas pouze ipad, a nic jineho, tak ne.
pouze ve spojeni iphone > ipad (na stejnem apple ID), je mozne prijimat/odesilat sms, volat,... tak, ze ipad bude pomoci wifi a bluetooth komunikovat s iphonem - tohle zajistuje funkce kontinuity
Ahoj,
Je nutné mít zapnuté Bluetooth ? 😕 Kvůli baterii
Když jsem si koupil iPhone "spároval" jsem ho aby mi sms i volání oznamoval i iPad
Asi po třetím hovoru, tato funkce přestala fungovat, dnes jsem jí vypnul a opět zapnul
Opět fungovala asi 3 hovory, poté již bylo volání jen na iphonu 😥
Neví někdo co s tím ?
Jsou na stejné Wi-Fi
Na stejném Apple ID
A nic
děkuji za odpovědiprojdi si tohle, je to o funkci kontinuity, ktera tuto funkci obsahuje
https://support.apple.com/cs-cz/HT204681a jinak ano, musis mit wifi a bluetooth, aby to fungovalo na 100%