Dobrý deň proaím vás o pomoc s betériou IPAD SOM NABIL 3 krat raz 0 na 100% (pretože mi radi že prvý krát sa ma vybiť na 0) druhý krat som nabil z 20% na 95% a treti krat z 15% na 100% a podľa aplikacie battery life mam pri 100% realnu kapacitu 8600 z 8820 (IPAD 2017) tablet bol vraj vymenený pri reklmacii za nový kus čo si nemyslím viete mi poradiť ako s to dá napraviť? Každý dňom mi ubúda kapacita a ja nemam nervy tam už ísť po 4 krát
Já bych úplně těm číslům z aplikace nevěřil. Pokaždé to hodí jiný výsledek je to spíš takové orientační, nevím jaká tam bude odchylka ale pár % jo. Být tebou tak nejedu s baterkou už na 2,1 či 0% ale normálně ho nabíjím. Nevystavuj extrémním teplotám (nízké či vysoké) a používej adaptér, který máš mít. Silnější akorát víc indukují napětí, což není dobré pro teplotu. Samozřejmě se může jednat i o vadu baterie. Záleží kolik ti iPad vydrží na jedno nabití.
Ďakujem krásne no asi to bude tepelným šokom keď bol tablet v batohu ktorý bol sice v v púzdre a batoh bol zaviazaný ale aj tak tam prechadzal vzduch a von bolo -18 a po nastupení do vlaku +25
mínus 18 stupňů je už celkem za hranici pro baterie 😀 max. hranice je nula stupňů. Při starších typech iPhonu resp. jejích baterkách se stávalo,že se iPhone v zimě klidně vypl při 50% baterie. Není to chybou iPhone jako takového ale prostě Li-ion baterky nesnáší zimu. Kovová část iPhonu k tomu také dopomáhala. 😉
Preto iphone v zime nepoužívam ale je doma vypnutý v krabičke to by asi neprežil😂