Ahojte.Po aktualizacii iPad-u Air2 na iOs 11.1. mi nejde absolutne zapnut Wi-Fi.skusal som aj downgrade iOs na 11.0.3. a nepomohlo aj cistu instalaciu,hard reset proste nic nepomaha.Je mozne ze by mi odysiel po aktualizacii wi-fi modul? co vsetko treba spravit s tabletom pred tym nez ho odnesiem na reklamaciu?Dakujem vopred za kazdu radu.
Ahoj, řešil jsem to sami. Jediný co můžeš ještě zkusit je tovární nastavení. Ale pokud je Wi-Fi šedá ze nejde zapnout a Bluetooth taky nefunguje, protože jsou oba na stejném chipu. Tak odešel chip.
Bud odisiel chip, alebo tam vznikol studeny spoj,
riesil som par takychto pripadov v minulosti, vysednuty nefunkcny prepinac wifi.
Aby som zistil ci je chip funkcny dal som iPad, iPhone na hodinku, hodinku a pol do mrazaku
samozrejme, ze som ho obalil do saveho papiera aby sa na nom nekondenzovala vlhkost.
Po vybrati z mrazaku wifi repinac fungoval, no bohuzial len dovtedy kym sa zariadenie nezohrialo.
ak ho mas este v zaruke tak nevahaj, ak nie tak ta pravdepodobne caka vymena zakladnej doskySice neskoro odpisujem ale nakoniec to dopadlo tak ze mi iPad vymenili za novy kus.