Ahoj Všichni, Chci se zeptat, o co jde. Mám Ipad Air a nevím o co se jedná. V levém dolním rohu na uzamčené obrazovce se občas objeví aplikace na mém zařízení. Nejde na to kliknout. Nevím co to má za význam, tak se ptám. Díky za radu
Mohl by to být Handoff, dá se vypnout v nastavení --> obecné --> handoff. Mělo by na to jít klikat. Když se na Macu píše mail, poznámka, dělá se něco v kalendáři a tak podobně tak se toto ukáže na iPhonu nebo iPadu, klikne se na to a například mail se dá dopsat na iP. přesně z místa odkud se zkončilo na Macu. A funguje to i naopak, taky se ukazuje ta aplikace nalevo v docku. Možná to funguje i mezi iPadem a iPhonem, ale nechcu kecat, nemám iPad. Nedá se to otevřít posunutím té malé ikony doprava nebo nahoru?
Kliknout na tu ikonku nejde, ale když se přidrží a pak se s ní přejede prstem směrem nahoru, otevře se daná aplikace (mám iPad Air 2)… není to tak dávno, co tu byl přesně o těchto ikonkách článek, ale nemůžu ho najít :-/ nicméně myslím, že tam uváděli, že jsou to tzv. oblíbené aplikace nebo aplikace v blízkosti nebo tak nějak 😀 za mě by to mohla být aplikace, co byla nedávno použita (většinou tam vidím ikonu Voyo nebo Youtube, což jsou kromě Safari a Mailu moje nejpoužívanější aplikace na iPadu)