Zavřít reklamu
  • chybějící data v Zdraví a Kondici na iPhone 16 Pro Max – iOS 18 #54892

    Ahoj,

    Mám problém s mými Apple Watch Ultra a novým iPhone 16 Pro Max. Po přechodu na nový iPhone fungují hodinky normálně (měří kalorie, EKG, dýchání atd.), ale data se nezobrazují v aplikacích Zdraví a Kondice na iPhonu. Vidím jen poslední den z doby, kdy jsem naposled prováděl migraci. Hudba, zprávy, Siri fungují správně, ale data ze Zdraví a Kondice stále chybí.

    Zjistil jsem, že nejsem jediný, kdo má tento problém. Zkoušel jsem kalibraci, zkontroloval polohové služby a všechna doporučená nastavení, ale problém přetrvává. Nechci provádět reset, protože se obávám, že ztratím data. Navíc jsem svůj iPhone nastavil jako nový a obnovil jsem data z iCloudu.

    Má někdo podobný problém nebo nějaké řešení? Předem díky za pomoc!

    chybějící data v Zdraví a Kondici na iPhone 16 Pro Max – iOS 18 #54894

    Ahoj, nic neřeš a počkej pár dnů. Ono by se to mělo časem dosesynchronizovat 🙂

    chybějící data v Zdraví a Kondici na iPhone 16 Pro Max – iOS 18 #54895

    Mikael píše:
    Ahoj, nic neřeš a počkej pár dnů. Ono by se to mělo časem dosesynchronizovat 🙂

    Děkuji, přijde mi to docela zvláštní, protože se mi to stalo poprvé. Nechám tomu ještě nějaký čas a uvidím. Pořád mám z toho divný pocit, protože nemůžu ani při nastavení Face ID - odemknout telefon pomocí Apple Watch když neroznala Face ID. Zobrazuje mi to hlášku: ‚S Apple Watch nelze komunikovat. Ujistěte se, že jsou Apple Watch zapnuté, odemknuté a na zápěstí.‘ (Jen pro jistotu – nemám žádné tetování, hodinky sedí na zápěstí dobře a nikdy se mi to nestalo, a to už je několik let.)

    Navíc na hodinkách píše: ‚Aktivní energie: žádné aplikace ani služby nemají přístup k datům v kategorii aktivní energie.‘

    Jinak vše ostatní funguje. Je to pro mě záhada.

    Takže vážně nevím, co s tím.

Odpověď na: chybějící data v Zdraví a Kondici na iPhone 16 Pro Max – iOS 18

celý text

.