Ahoj,
řeším problém kdy nechci aby mě v noci hodiny budily vibrováním notifikací, proto sem si v telefonu v apce Zkratky vytvoril automatizaci kdy se zapne rezim Nerusit v konkretni cas vecer a rano se zase vypne, s tim ze se to zrcadli do hodinek, jenomže přestože se na hodinkách zapne režim nerušit večer, při příchozí notfikaci stále vibrují, může někdo poradit jak se toho vibrovani zbavit v rezimu Nerusit ? 🙂
Nemáš povolené notifikace od známých /povolených/ kontaktů popř. opakované notifikace.
Na zkratky se vyprdni ty fungují nahodile a ne vždy korektně. Nerušit si propoj se spánkem / večerkou a měl by jsi to mít vyřešené.
Mikael píše:
Nemáš povolené notifikace od známých /povolených/ kontaktů popř. opakované notifikace.Na zkratky se vyprdni ty fungují nahodile a ne vždy korektně. Nerušit si propoj se spánkem / večerkou a měl by jsi to mít vyřešené.
Asi nerozumim, jak mi pomuze povoleni notifikaci od nekterych kontaktu, kdyz mi jde o to aby ty notifikace prave nebyly povolene u niceho a hodinky nevibrovaly?
Jak propoji Nerusit se Spankem, spanek vubec nepouzivam tak nevim, ale kdyby to problem vyresilo ta bych zacal.
@ Vladimír: a protože to nechápete, proto Vám hodinky vrní i v noci. Jsou prostě notifikace, které mají i v režimu "nerušit" dovoleno "mírně rušit".
Já 1. píše:
@ Vladimír: a protože to nechápete, proto Vám hodinky vrní i v noci. Jsou prostě notifikace, které mají i v režimu "nerušit" dovoleno "mírně rušit".Nechápal sem jak na to nastavení, už sem to rozlouskl, nastavil a hodinky při notifikacích konečně nevibrují. To že jsou, jak říkáte, "notifikace, které mají i v režimu "nerušit" dovoleno "mírně rušit"" je nesmysl (nemluvim například o budiku ktery pochopitelne normalne budi i v rezimu Nerušit, ale zvoni normalne, a ne nejak "mirneji"kvuli rezimu Nerusit), bud si to clovek nastavi tak ze hodinky pri pozadovanych notifikacich nevibruji, nebo nenastavi a pak vibruji, a nic mezi tim jako "mirne rušení" nebo "mírné vibrování" není.
každopádně děkuji @mikael a @RoSch za pomoc, pomohlo!