Ahoj,
prosim o radu. Kdyz si nainstaluji ios 16, budu pak moci stale pouzivat watch series 3 nebo ne? Na watch series 3 jde dat watchos 8, ale ne 9. A ja si nejsem jista, zda bude ios 16 podporovat watchos 8. A vim, ze jakmile to nainstaluji, tak to nepujde vratit a nove hodinky si kupovat nechci. Prosim o pomoc. Dekuji moc
Taky by mě to zajímalo, přítelkyně má XR iPhone kde bych chtěl nainstalovat iOS 16 ale hodinky má Watch 3 kde jde max Watch OS 8. Právě mám obavy jestli když nainstaluji iOS 16 jestli budou spolupracovat mezi sebou.
Ahoj,
obecně bych řekl že to nepůjde, respektive pak spolu nebudou možné spárovat. Vyzkoušejte na jednom telefonu dát ios16 a pak spárovat s hodinkami s watchOS8, jestli nebudou komunikovat tak vrátit na ios.7 je stále možné, ale počítám že za pár týdnů to apple zasekne.Pak by jste museli na 15.7 vydržet než si koupíte hodinky mladší než 5 let.
Obecně právě skrze podporu 4-5 let se apple zařízení vynutí měnit max co 4 roky.
Funguje to. Na IP 12 mám 16, na hodinkách zůstala 8.7.1 a aktualizaci to ani nenabízí.