Dobry den,
jak prosim udelat to, aby se data (zpravy, volani) nesdilela z iphonu? Chci hodinky pouze aktivovat - pouzivat je bude nekdo jiny, kdo nema iphone a nechci aby videl tyto data. Diky za radu.
Dobry den,
jak prosim udelat to, aby se data (zpravy, volani) nesdilela z iphonu? Chci hodinky pouze aktivovat - pouzivat je bude nekdo jiny, kdo nema iphone a nechci aby videl tyto data. Diky za radu.
Jirko, ja ti nevim, ale pouzivat watch bez iphonu je tak trochu, jak bych to rekl nejsetrneji, hloupe…
Pokud clovek potrebuje watch jen na koukani casu, existuji normalni hodinky. Pokud to clovek chce na sledovani zdravotnich dat, tak mnohem lepsi budou android hodinky kdyz dotycny nem iphone a tim padem ma android.
Jedina moznost co prichazi v trochu logickem duchu ze ty hosinky jsou pro starsi rodice/prarodice a hlavne se bude uzivat funkce detekce padu. Ale i to jde vyresit jinak a levneji nez watch.
Jsou to hodinky po me a chci je dat deckam, jen nechci aby se jim zobrazovaly maily, hovory…nasel jsem jen kde vypnout oznameni..neporadi nekdo?
Jiří Vy asi nebude ta nejostřejší tužka v penálu co? 😂 co takhle zkusit nastaveni-oznamení.
Vim kde vypnout oznameni..kde ale vypnou aby se maily vubec nesynchronizovaly? jde to?
Tam je spíš chyba, že jsou Apple Watch vedené pod Vašim ID, což prostě postrádá logiku, protože AW mají být napárovaná.
Já teda nevím, ale když jsem si Watch 5 pořižoval pro manželku, tak v té době jsme měli jen iPad (ten spárovat nejde) a iPhone měla dostat až časem. Svým iPhonem jsem je aktivoval, odpároval ale v daný okamžik aby nebyly v dosahu telefonu a běžně pak fungovaly dál samotné jako ukazatel času, kondice, GPS i wifi.
To vše mi poradili na Apple lince