Ahoj, prosím potřebuji poradit. 19.12. jsem aktualizovala WatchOS na nejnovější verzi a od té doby mi hodinky neměří kardiovaskulární kondici. Nevíte co s tím?
normalne pri pouzivani se VO2MAX nemeri, musis mit spustenou aktivitu (treba beh)
Jasne, to vim a vzdy se mi podarilo ji pri chuzi delsi nez 30 minut a behani zmerit, ale po aktualizaci to bohuzel nelze ani pri techto aktivitach.
Tak jsem se díval do posledních aktivit, je jedno jakou jsem měl zapnutou, ale VO2MAX mám poslední v září 2020, u těch posledních aktivit (jiné - bez cíle) nemám žádný náměr ikdyž trvali 20 minut, takže to nejspíš mají omezené na nějakou vetší aktivitu než vysávání nebo chůze. Ten údaj z 2020 byl 10km běh.
Takže si zkus dát nějaký workout a odstopuj si to po 5 minutách a zkus se pak podívat od které délky cvičení se začne VO2MAX měřit.Já cvičím každý den, občas jdu i 15 km turistiku nebo klasickou chůzi, jenže ani tak se mi VO2 max neměří. Zkoušela jsem je několikrát kalibrovat a bez výsledku, zkoušela jsem rady i z jiných diskuzí ale zatím bez výsledku. Přitom vím že předtím mi apple watch VO2 max měřily bez problému i po 20 minutách aktivity.
Aha, tak to je na 2nd level technickou podporu, cinkni si na podporu applu, druhá úroveň je už v ČR, kdyžtak tě pak přepojí na vyšší level.
Osobně to zkoušet nebudu, bo nemám moc času běhat ani nic jiného 🙁