Dobrý den, mám Apple Watch 5 Serie a po aktualizaci na nejnovější watchOS 7 se silně snížila výdrž baterie. Ráno v 7h mám 100% a už odpoledne cca 17h jsou uplně vybité. Využívání je stále stejné. Nesetkali jste se s tím také? Děkuji.
Jsem na tom stejne, rano 100%, v 15:00 20% , dobiju na cca 60%, jdu na dve hodiny na kolo kde na hodinkach trasuju aktivitu a hodinky se po dvou hodinach uplne vybijou. Fakt super.
Mám stejný problém, provedl jsem úplnou reinstalaci hodinek, a vypadá to, že by to mohlo být řešení. Všimli jste si, že hodinky také velmi rychle nabijí? Po reinstalaci nabijí už standartní rychlostí.
Ahoj, já mám stejný problém.... Co přesně myslíte tou reinstalací? Jako odpárovat hodinky a celé je obnovit ze zálohy iCloudu?
Dík moc
Moje AW3 mají naopak o dost vetší výdrž baterky.. Při stejném používání mají večer dobře 40%.. Před tim max 25..
Saza píše:
Ahoj, já mám stejný problém.... Co přesně myslíte tou reinstalací? Jako odpárovat hodinky a celé je obnovit ze zálohy iCloudu?Ano zrušit párování factory reset a znovu nainstalovat
Dík moc
Vitak píše:
Zdravím. Tak u mě reinstalace nepomohla. Pořád je to stejný.
U mě stoprocentní úspěch a návrat původním hodnotám, hodinky vydrží téměř dva dny při intenzívním používání. Zrušil jsem zcela párování, provedl factory reset a pak znovu spároval a obnovil ze zálohy.