Ahoj, začaly mi blbnout AW 5, čas od času nejde stáhnout dolů ani vytáhnout nahoru oznamovací lišta. Svítí červená tečka, že mám oznámení, ale na tah prstu zhora dolů hodinky nereagují. Restart pomáhá, ale je to opruz.. NEvíte, čím to?
AW 5 6.2.8 a IP XS Max 13.6.1. Ale ten s tím asi nemá nic společného.. Díky..
nevím čím by to mohlo být, možná zkuste odpojit a znovu připojit k iPhonu, na svých AW5 jsem zatím nic takového nezaznamenal
Apple Tom píše:
nevím čím by to mohlo být, možná zkuste odpojit a znovu připojit k iPhonu, na svých AW5 jsem zatím nic takového nezaznamenalDěkuji za reakci. Zkusil jsem, leč nepomohlo.. Ale pak jsem zkusil zmáčknout korunku a otočit. To se zdá, pomohlo a lišta jde rozbalit. Bez restartu.. Díky 🙂 L.
Dobrý den, přišel jste na to, proč to nejde? Mám stejný problém u AW SE. Děkuji
Též jsemměla stejný problém, a zkusila jsem restart hodinek jen a funguje zase.
Přišel už někdo na řešení tohoto problému? (dlouhodobě)
Zdravím,
Jestli nepomáhá vypnout “zvetšení”, zkuste zkontrolovat aktualizace. Jak na hodinkách tak na mobilu. Neaktualizované hodinky tím můžou blbnout.Zdravím,
Jestli nepomáhá vypnout “zvetšení”, zkuste zkontrolovat aktualizace. Jak na hodinkách tak na mobilu. Neaktualizované hodinky tím můžou dělat problémy.Dělalo mi totéž po poslední aktualizaci watchOS. Já zase vypozorovala,že tomu vadila čínská folie na displej. Stejně byla podřená, tam šla dolů a samo bez restartu začlo fungovat. Můj názor? Nový OS je třeba víc náchylný na dotyk, odezvu... Nevím. Zatím bez folie a ikdyž jsou mrazy a displej omrzlý, reaguje hned