Zavřít reklamu
  • AW 2 – nejdú spárovať ani aktualizovat #41075

Zdravím, mám problem s AW 2 38mm, nepodarí sa dokončiť párovanie ani aktualizácia, ked párujem bez aktualizácie zasekne sa to na hláške párovania, ked dám aktualizovať aktualizácia sa velmi pomaly stiahne a nakoniec vypiše že ju nieje možné overiť. Viete mi niekto poradiť riešenie Factory reset ani Erase All nepomáha.. prípadne by ma zaujimalo či viem použiť display z AW 2 na nejakú inu sériu. Vdaka

AW 2 – nejdú spárovať ani aktualizovat #41125

Bratr resil podobne problemy, nakonec byla chyba, ze nemel dvoufazove overeni.
    Pak jeste muze byt problem s pripojenim, mam pocit, jako by nektere IP byly na black listu a apple neoveri zarizeni z techto siti. Doporucuji zkusit odpojit wifi a pouzit operatora.

AW 2 – nejdú spárovať ani aktualizovat #41277

ahoj mám problém Spárování zařízení s Bluetooth na motorce když se chci spárovat vyjede numero klávesnice a v pinu mám heslo i s písmenama takže s tou klávesnicí nemohu zadat písmena už jsem se ptal kdekoho a neví jak změnit klávesnici ani v apple to slyšeli poprvé s androidem jsem to měl hned tak jsem bezradnej

AW 2 – nejdú spárovať ani aktualizovat #41367

Při snaze spárovat Chatify for WhatsApp na Iphone s AW 5 se zobrazí na AW hláška "Getting code QR, wait a moment", stav propojení s Iphone je "Connected". Ten "moment" ale nikdy neskončí... Kde může být chyba? Díky za tip.

AW 2 – nejdú spárovať ani aktualizovat #41437

Bikerx7 píše:
    Zdravím, mám problem s AW 2 38mm, nepodarí sa dokončiť párovanie ani aktualizácia, ked párujem bez aktualizácie zasekne sa to na hláške párovania, ked dám aktualizovať aktualizácia sa velmi pomaly stiahne a nakoniec vypiše že ju nieje možné overiť. Viete mi niekto poradiť riešenie Factory reset ani Erase All nepomáha.. prípadne by ma zaujimalo či viem použiť display z AW 2 na nejakú inu sériu. Vdaka

Dobrý den, mam ten samy problem s AW5. Volal jsem na tech. podporu Applu a bohužel ani tam mi nepomohly. Bylo mi sdeleno, ze se udajne jedna o chybu, o ktere inzenyri Applu vedi a ze pracuji na odstraneni.

Odpověď na: AW 2 – nejdú spárovať ani aktualizovat

celý text

.