Dobrý večer všem,
mám problém se synchronizací u apple watch 3. Jsou nově zakoupené, mám je 14 dní.
Při prvním uvedení do provozu jsem rovnou provedla aktualizaci na ios 6 a pak vše nastavila. Aktualizace proběhla ok a používám je s iphone 7, kde je také nejnovější ios.
Tento čtvrtek se mi prvně sama od sebe večer spustila synchronizace. Bez jakéhokoliv upozornění se mi najednou zobrazilo na watch uprostřed logo apple a okolo čárky...když jsem otevřela aplikaci na iphonu, tak mi to napsalo "apple watch se synchronizují". Nechala jsem obojí vedle sebe , trvalo to do hodiny, pak to zmizelo a šlo vše používat bez problému.
Uběhly dva dny a teď se mi stalo to samé..akorát už to trvá přes hodinu..čárky na watch se do půlky kruhu ztuční, což beru že značí v jakém bodě asi synchronizace je, ale pak najednou jakoby začla synchronizace běžet od začátku.
Při prvním jsem měla obojí v nabíječce, to jsem dokázala pochopit, že se to stalo. Teď jsem měla iphone v tašce a watch na ruce..
Je to normální? Co se s tím dá dělat? Když chci na iphonu z aplikace watch odejít, tak mi to napíše, že když odejdu, tak se watch dají do továrního nastavení, což zase nechci.
Předem díky za jakoukoliv odpověď.